Reklama

Reklama

Nine Inch Nails Live: Beside You in Time

(koncert)
Hudební / Dokumentární
USA, 2007, 97 min

Nejnovější živák americké skupiny Nine Inch Nails přibližuje turné k zatím poslednímu albu With Teeth z roku 2005. DVD obsahuje záznam ze dvou vystoupení, hromadu fotek a bonusy v podobě videoklipů ze zmíněné desky. Fanoušci NIN si opět přijdou na své a mohou si tak zkrátit chvilky před očekávanou novinkou Year Zero... (Hermit)

Recenze (25)

HAL 

všechny recenze uživatele

Vynikající koncert nejlepší kapely všech dob - překonává všechno co kdy mohly nahrát jiné rockové kapely takovým způsobem že ty potom vypadají jako výběrovka Evy a Vaška. Co ovšem nepřekonává, je starší live záznam Nine Inch Nails - absolutně geniální And All That I Could Have Been. Ten už holt svou živelnou dravostí a syrovými emocemi prýštícími z každého tönu, z každého záběru, překonat nejde. Nejenže Trent, tenkrát ještě mocně podporovaný heroinem, nevypadal jako ošklivá hrouda masa které se blíží teď, ale taky mu všechny ty hnusné pravdy o životě šly tak nějak upřímněji od srdce.... Beside You In Time je až příliš vymazlené... nechybí tu špína a krutost a drásání duše, ale už toho není tolik. Ale to jen ve srovnání s jejich starším koncertem, jinak jsou to pořád geniální NIN - aby bylo jasno. ()

Lukadlo 

všechny recenze uživatele

Naprosto luxusní matroš. I když, co chcete hodnotit? :-) Buď se hudba líbí, nebo ne. Hodnotit kameru? No..kamera dobrá, herecké výkony taktéž. NIN jsou klasika, srdcovka..jen by mě zajímalo, jestli někdy najdu v okolí někoho podobně ujetýho, protože this isn't an ordinary music. Co dodat? And I guess, I just wanted to tell you, as the lights start to fade, that you are the reason, that i am not afraid. ()

Reklama

Innos 

všechny recenze uživatele

nie je o čom:-) Trent je proste ikona, ktorá valcuje hudobnú scénu už pomaly 20 rokov a keď si pozriete tento záznam z vystúpení a nejaký koncert z napr pred 10 rokoch uvidíte že Trent je stále rovnako brutálny a pritom krehký ako kedysi, proste to z neho neopadá. Pre mňa osobne je stále lepší a teším sa nato, čo v budúcnosti ešte vytvorí. ()

GodComplex 

všechny recenze uživatele

Oproti predchozi AATCHB je Beside You In Time znatelne slabsi. Postrada dynamiku, akci, live feeling a je to cele prilis poklidne, cemuz napomaha i prehnane uhlazeny a utlumeny audio mix. Na druhou stranu vizualni kvalita kamer je na ukor akce mnohem hezci, ostrejsi a barevne bohatsi. Samotna performance je pak klasicky NIN standard, jiz ovsem citelne postradajici hyperaktivitu predchozich tours. 7/10 ()

Sedliak 

všechny recenze uživatele

Perfektný hudobný zážitok. Trent Reznor síce vymenil heroín za činky a nihilizmus za zdravý životný stýl, ale na koncertoch NIN stále dokáže v sebe namiešať tú dávku zlosti a túžby ničiť a drbať to do publika s takým istým zápalom, ako keď začínal s hudbou. Že už sa neváľa po zemi a nekope okolo seba? Ten pán má cez 40! Každopádne angažovanie Aarona Northa bolo dobrým ťahom, pretože okrem toho, že tento punkáč žije pre industrial, robí na scéne pekný bordel, takže v podstate zaskakuje za Trentovo mladé ja. Twiggy na base je ďaľšia dobrá voľba a navyše dáva tejto zostave NIN punc niečoho výnimočného. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama