Reklama

Reklama

Sonyeo x sonyeo

  • Jižní Korea 소녀X소녀 (více)

Obsahy(1)

Nízkorozpočtová televizní korejská teenage komedie o přátelství dvou dívek naprosto odlišných povah, které se poznají, když se obě zamilují do jednoho kluka a začnou o něj bojovat. Yun-mi je příkladná studentka tak krásná, jako chytrá. Se-ri, rebelka s mizerným prospěchem a vůdkyně dívčího gangu. Ki-chan je ideál všech dívek, do kterého se nejprve zamiluje Se-ri a později i Yun-mi. Se-ri o něj začne bojovat a snaží se z Yun-mi udělat rebelku a ze sebe vzornou studentku, aby na Ki-chana udělala dojem, protože ví, že se mu líbí chytré holky. Když Yun-mi zjistí jakou boudu na ní Se-ri ušila, chvíli jí trvá se s tím smířit, ale po konfrontaci s Ki-chanem a Se-ri, zjišťuje, že jsou skutečně kamarádky. Krátce na to se Se-ri dostane do problému s gangem černých růží a jde do tuhého. Yun-mi se to dozví a s pomocí svého kamaráda, který ji tajně miluje, jí vyjedou na pomoc. Potom i Se-ri pochopí, že přátelství je víc než boj o kluka. (CIma)

(více)

Recenze (2)

Ceres 

všechny recenze uživatele

Kdyby to byl pilot k nějakému seriálu, proč ne, ale jako samostatný film je to příliš slabé. Na druhou stranu musím řict, že i když to není nic moc, tak je to krátké a kvůli Ji-min Kwak to stojí za podívání, ale musíte to brát jako oddychovku. 45% ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Celkem blbost, dvě holky se přetahujou o jednoho kluku, přicemž jedna je šprtka a druhá drsňačka, přičemž drsňačka chce udělat ze šprtky drsňačku, aby jí ten kluk taky neměl rád jako tu drsňačku, ale eeeee no asi tak. ()

Reklama

Galerie (5)

Reklama

Reklama