Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Obyvatelé jednoho amerického horského městečka jsou proti své vůli zataženi do podivné hry vesmírného lovce vetřelců, který přistál na Zemi za jediným účelem - vypustit a následně ulovit podivnou pavoučí bytost. Vzniká tak vražedný trojúhelník, ve kterém není zcela zřejmé, kdo, kdy a kde koho loví. (Omnider)

Recenze (54)

juhas 

všechny recenze uživatele

Jednu hvezdicku davam sobe ze jsem neco takoveho vubec prezil.Pro me hur ze jsem na to koukl z blu-ray jak nekdo muze neco takoveho vubec pustit na modrou placku. ()

JesterKruger 

všechny recenze uživatele

Abych řekl pravdu, filmy od Asylomu jsou špatné, ale dalo se tohle zkouknout. Obyčejné béčko (spíš zetko)ve kterém jsou laciné CGI efekty, je prostě obyčejný mockbuster. Herci až tak špatní nejsou (Asi jen tři herci, zbytek herců je opravdu hrůza) . Tenhle film stačí vidět jednou, a po druhé si ho už nepustíte. ()

Mangano odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle je jednoznačně to nejhorší, co jsem kdy viděl! Tohle bylo na 100 % nejnudnějších 85 minut v mém životě. Podle mě se jedná o to nejtoxičtější natočené bahno (napsat film, tak mi upadnou prsty) všech dob. Tohle už nesmí nikdo nikdy vidět. Jelikož jsem to celé protrpěl až do konce, myslím, že od teď už můj žaludek snese naprosto všechno. Je to katastrofa a utrpení. Pokud to chcete použít jako mučící nástroj, budiž, ale jste mimořádně pokřivení lidé. ()

Majklkm odpad!

všechny recenze uživatele

Docela mě překvapuje, k jakému účelu jsou v dnešní době točeny béčkové filmy. O to víc mě překvapuje, když se natočí film, který nesplňuje ani hodnocení béčkový film. Kdyby česká abeceda nekončila písmenem ž a následovali další písmena, jistě by se někde daleko za písmenem ž našlo písmeno, kterým bych ohodnotil film Vetřelec vs. lovec. Podle mého názoru tento propadák nesplňuje ani jeden bod, co by měl film splňovat. Je smutné, kde až filmová tvorba může zajít. ()

pájap odpad!

všechny recenze uživatele

to byla ptákovina ..avp......kopie jak pjase....a na konci když sundal masku...jsem se smál ...jupííí.....asylum jsou draci........... ()

DJ Laky 

všechny recenze uživatele

Tento film byl na efekty hodně slabej, ale podprůměrnej nebyl. Ale hodně jsem se u toho nasmál. A herecké výkony, kromě jednoho herce byli slabý. A plus bych dal za vetřelce ten se mi líbil jak byl udělanej. Ale mínus za to ho lovce ten vypadal hrozně. Dávám 50% ()

Kam3L odpad!

všechny recenze uživatele

I přes to, že jsem se na něj nevydržel dívat v celku, ale přeskakoval jednotlivé scény, první ?film? v mém životě, ze kterého mi bylo fyzicky špatně. Podle Einsteinovy teorie čas neplyne vždy stejnou rychlostí. Toto nepopsatelné "něco" to jen potvrzuje. Každou následující minutou se čas přibližoval k absolutnímu zastavení. 10 minut života, které bych rád zpátky, ale co je pryč je pryč. ()

Dstar odpad!

všechny recenze uživatele

nominuji tento film na záporného Oscara....to je parodie na film... přesný příklad,jak se nemají točit filmy...1% ()

Reklama

Reklama