Reklama

Reklama

Pearl Jam: Imagine in Cornice - Live in Italy 2006

(koncert)

Obsahy(1)

Živý záznam z evropského turné americké rockové ikony, který jen dokazuje, že kapela nepatří do starého železa a ještě to umí na koncertech pořádně rozjet. Na DVD jsou mezi písněmi zařazeny rozhovory s členy kapely. Kapela těmito pěti smíchanými koncerty stále dokazuje, že Grunge není mrtev...

Seznam skladeb:  Severed Hand
World Wide Suicide
Life Wasted
Corduroy
State of Love and Trust
Porch
Even Flow
Better Man
Alive
Blood
Comatose
Come Back
Rockin' in the Free World (DeAthmark)

(více)

Recenze (2)

mcleod 

všechny recenze uživatele

Výborný záznam. Skvělé písně, skvělá atmosféra. Hudba je doplněna zajímavými rozhovory se členy kapely, ukázkami jejich aktivit na turné a obrázky z ulic italských měst. Divák tak může shlédnout nezapomenutelnou fanouškovskou produkci písně Porch, Eddieho geniální sólovou verzi Immortality před prázdným hledištěm ve Veroně nebo zběsilé Lukin na akustické kytary na ochozu veronského amfiteátru nad zaplněnou ulicí. ()

jasse 

všechny recenze uživatele

Nádherný, čistý záznam z evropských koncertů Pearl Jam v roce 2006, konkrétně z šesti koncertů v Itálii. V seznamu od Aphofise mi chybí některé písně, na dvd je jich 18 plus tři zajímavé bonusy. Záznam postupuje poměrně hodně dynamicky podanými písněmi z Boloně až po Pistoiu. Chlapci si pobyt v Itálii náležitě užívali, což je patrné ze záběrů z prohlídek italských měst. Najdeme zde pár rozhovorů, ale spíše velmi zajímavé záběry z backstage, před koncertem, po koncertě, z přesunů tourbusem, kde se můžeme podívat na vzácné záběry zatím ještě tříčlenné Vedderovy rodiny. V závěrečných titulcích je hezky vidět, co lidí už tenhle cirkus potřebuje, namátkou desítky techniků, řidičů, členů ochranky...Celý záznam je velmi živý a ukazující kapelu ve vrcholné formě. Nejvíce mě zaujala nádherná část koncertu v historickém amfiteátru ve Veroně za vydatného deště a pak úžasná Alive, při které se Eddie na pódiu natáhl tak, že jsem myslela, že už nevstane... ()

Reklama

Galerie (1)

Reklama

Reklama