Reklama

Reklama

Poker After Dark

(pořad)

Obsahy(1)

Populární pokerový televizní pořad původně na You Tube poté na TV Nova. Sledujte zajímavé souboje hráčů zvučných jmen o spousty peněz v hotelu a kasinu Golden Nugget Hotel v Las Vegas. Ke stolu jsou přizváni pouze nejlepší z nejlepších megastars pokerového světa. (maxXxic)

Recenze (26)

Daninja 

všechny recenze uživatele

Seriál vypadá slušně, ale daleko více se pobavíte a více srandy užijete u podobné pokerové show, kde ostatně hrajou ti samí hráči, a to jest High Stakes Poker, který jsem tu nikde bohužel nenašel. Na všechny apeluji: Nedívejte se na seriál s dabingem, zabíjí to veškerou atmosféru, na internetu najdete videa s přímo do nich vloženými kvalitními českými titulky. Má to cenu, třiďte kvalitní zábavu! ()

eye candy 

všechny recenze uživatele

Turnájek 6ti hráčů, buy-in $20,000, vítěz bere $120,000. Je možné vidět téměr všechny handy, což může být někdy trochu monotónní, na druhou stranu u stolu se většinou stejně neustále něco děje (zejména jsou-li přítomni herní katalizátoři typu Hansen, Negreanu, Farha) nebo se alespoň o něčem debatuje (obzvláště jsou-li přítomny továrny na trashtalk Hellmuth, Matusow, Sheikhan). Není to sice až tak zábavná pokoukanice jako High Stakes cashka (kde se odehrávají monster poty v pravém slova smyslu), ale i tak jde o velmi zábavnou záležitost kterou se dá, baví-li vás no-limit a zajímáte-li se o pokerové celebrity, docela dobře zabít nudné odpoledne v práci. ()

Reklama

Haymar 

všechny recenze uživatele

Jasně! Chápu, že rozdíl v hodnocení poker-loverů a těch ostatních (kam patřím i já) musí mít logicky extrémní výkyvy (od odpadu! k plnému hodnocení)... proto nehodnotím matche jako takové ale spíše formu. No a po technické stránce jde teda vážně o těžce infantilní pořad, který svou kamerou, "výpravou" a celkovým (těžce) TV lookem silně připomíná ty nejotrlejší novácké pořady! Sorry! ()

char_t 

všechny recenze uživatele

Poker v TV může být seriózní více (Česká pokerová tour například) nebo méně (Poker Star). Ale když není seriózní vůbec, a ze strategie a psychologické hry se stane megashow, kde lítají miliony na sázku, jestli bude příští karta červená, tak to prostě není poker. A zbytečných reality show už máme taky dost, takže nějak nevidím smysl existence tohohle pořadu. ()

PanPes 

všechny recenze uživatele

Celkem dobrá zásekárna , když člověk nemá co dělat - jinak je to s informační a studijní hodnotou pokeru hodně na nízké úrovni. Koukat na tento seriál a snažit se hrát podle něj je ta největší hloupost co můžete udělat. Na druhou stranu je to celkem příjemná zábava -mám rád ty dialogy u stolu a člověk si na tom dobře procvičí angličtinu... ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama