Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Členové nacistického gangu zabijí a znásilní postiženého mladíka a kousek oběti sní jakýsi opilec, z něhož se stane posedlý mstitel, který se náležitě obleče, opatří si zbraně a vydá se po stopách vrahů. A protože je důsledný, dojde i na politika, pro kterého gang pracuje, nazi ninji i jejich mistra. (V4nd4l)

Recenze (3)

V4nd4l 

všechny recenze uživatele

Jakkoliv efekty a souboje nejsou profesionální a některé scény připadnou mnoha lidem šokující (což může být pro někoho klad), film je místy dost zábavný a bizarní, hraje u něj fajn hudba a má hezky udělané titulky. Navíc posedlý mstitel v SM kostýmu jdoucí na věc terminátořím stylem (kradené oblečení, kradená motorka a k té brokovnici určitě taky neměl účtenku) je skutečně originální nápad. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak já teda nevím, ale tenhle argentinský film, byl teda pěkný úlet. Nebo lépe řečeno pěkná píčovina. Což o to, mám rád ujeté – morbidní snímky a pochcání „panenky“ doprovozené hláškou stálo za to, ale jinak je to jen přehlídka hodně špatných „gore“ scén a podprůměrných hereckých výkonů. Naštěstí se tu tolik nevytahovali gumoví ptáci (jako ve dvojce ), ale i tak to bylo hodně slabé. Pravda, zasmál jsem se u několika situací a to je taky jediný důvod, proč tomu nedám odpad. Ovšem stačilo mi to vidět jen jednou a nikdy více. Germán Magariños je vážně totální magor.30% ()

PetrPan2 odpad!

všechny recenze uživatele

Poprvé ve svém životě jsem se odhodlal sledovat argentinský horor... a Pán Bůh mě za mou zvrhlost vytrestal... ()

Reklama

Reklama