Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zhruba půlhodinový film vychází ze série počítačovejch her ZNK. Hlavním hrdinou je Jarda Malík (v podání Jana Sembdnera), který je nucen během jednoho dne sehnat 150.000 korun, jinak bude nemilosrdně podřezán. S navrácením mu pomůže jeho nejlepší kámoš Tony (Jiří Hruška). Ve filmu se dále objeví např. Aleš Klika, Roman Forejt, nebo Václav Upír Krejčí jako vypravěč. Ve snímku není nouze o vulgární mluvu, černočerný humor, násilí a drogy - přesně tak, jak to znají hráči herní předlohy. (MoRTy)

(více)

Recenze (198)

Lucas005 

všechny recenze uživatele

Ryzí filmové umění, které kazí pouze některé zbytečně zdlouhavé dialogy. Mimo nich je totiž tento krátkometrážní snímek geniálním dílem ve všech směrech a nejspíše nejlepší adaptací videohry, kterou jako lidstvo vytvoříme. Pro plné pochopení potřeba vidět na vlastní oči. A abys věděl, že to myslím vážně, tak ti teď pobodám fotra. ()

Mythago 

všechny recenze uživatele

Dýchla z toho na mě amatéřina jako prase. A ačkoliv jsem se dostal k ZNK teprve před nedávnem skrze Řezníka Sodomy Gomory a jejich hry jsem nikdy nehrál (tudíž jsem neprožíval žádnou nostalgii), pobavilo mě to.Přestože se tu nedá mluvit o žádných hereckých výkonech a forma je příšerná, tak nelituju těch 27 minut, které mi to zabralo. Nejlepší: "Bitky, přestřelky, obchodování s drogami a dětské houpačky se stali jeho každodenní náplní." ()

Reklama

mcleod odpad!

všechny recenze uživatele

Myslel jsem si, že to nejhorší jsem už viděl... ale spletl jsem se. Několika fandům stejnojmenné hry se sice může tento krátký film líbit z nějakých nostalgických důvodů, nic to ale nemění na tom, že jde o nejstupidnější věc, jakou jsem kdy viděl. Scénář je ubohý, černý humor k nenalezení, jednoduché dialogy, které by napsal žák základní školy, se snad skládají pouze ze zcela zbytečných a nesmyslných vulgarit a postavy jsou ve filmu zahrané nejubožejším možným způsobem. Pokud toto byl studentský film, vážně by mě zajímalo, zda jeho režisér TÍMHLE splnil svoji studijní povinnost... pokud ano, pak mám o české kinematografii vážné pochybnosti. ()

Maynard. 

všechny recenze uživatele

Hmm, tak tenhle je zatím nejslapší článek celý týhle šílený skládačky... Opět potěšil kraŤoučký výstup otce se synem Tomášem :o). Tihle dva by si zasloužili celovečerák :o). Dějově už hodně pokulhává, je vidět, že tímhle se to celý teprve rozjíždělo... Ale někde se začít musí a já už se fakt hodně těším na Party Hárd 2 :o) ()

Specs 

všechny recenze uživatele

Hláška: vymahač č. 1: - "Do večera budeš mít ty prachy. Je ti to jasný ty píčo?" vymahač č. 2: - "Tohle je poslední varování." vymahač č. 1: - "V 10 večer si tě najdem. A jestli nebudeš mít těch 150 litrů, tak tě podříznu jako svini." Jarda Malík: - "A jak to mám kurva stihnout do prdele?" vymahač č. 2: - "To je tvůj problém ty zmrde. To sis měl rozmyslet, než sis ty prachy půjčil." vymahač č. 1: - "Dneska večer." vymahač č. 2: - "A abys věděl, že to myslím vážně, tak ti teď pobodám fotra." (Vymahač č. 2 pobodá fotra.) Jarda Malík: - "Kurva, ty vole!" vymahač č. 1: - "Tak večer ty čůráku." ()

Galerie (2)

Zajímavosti (5)

  • Ve scéně, kdy Radek podává Jardovi pytlík s marihuanou, můžeme vidět, že když jej nese, pytlík je plný pouze z poloviny, avšak hned v dalším střihu, kdy jej Jardovi podává přes plot, je pytlík úplně plný. (ČSFD)
  • Jedná se o první český film, který byl natočen podle počítačové hry. (skinny9)
  • Film byl natočen v Rumburku v létě roku 2008. (skinny9)

Reklama

Reklama