Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zhruba půlhodinový film vychází ze série počítačovejch her ZNK. Hlavním hrdinou je Jarda Malík (v podání Jana Sembdnera), který je nucen během jednoho dne sehnat 150.000 korun, jinak bude nemilosrdně podřezán. S navrácením mu pomůže jeho nejlepší kámoš Tony (Jiří Hruška). Ve filmu se dále objeví např. Aleš Klika, Roman Forejt, nebo Václav Upír Krejčí jako vypravěč. Ve snímku není nouze o vulgární mluvu, černočerný humor, násilí a drogy - přesně tak, jak to znají hráči herní předlohy. (MoRTy)

(více)

Recenze (198)

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Po tomhle filmu už se o ZNK sérii nedá říct nic jiného, než že je to největší KULT freeware scény u nás....která další freeware série se dočkala filmové adaptace? :)) Vulgarismy, drogy a v některých chvílích opravdu zbytečné násilí...říkal někdo ZNK? A morgošská hláška "Tě mrdka poskače" -> dík Marty! ()

Mythago 

všechny recenze uživatele

Dýchla z toho na mě amatéřina jako prase. A ačkoliv jsem se dostal k ZNK teprve před nedávnem skrze Řezníka Sodomy Gomory a jejich hry jsem nikdy nehrál (tudíž jsem neprožíval žádnou nostalgii), pobavilo mě to.Přestože se tu nedá mluvit o žádných hereckých výkonech a forma je příšerná, tak nelituju těch 27 minut, které mi to zabralo. Nejlepší: "Bitky, přestřelky, obchodování s drogami a dětské houpačky se stali jeho každodenní náplní." ()

Reklama

ElBadelin 

všechny recenze uživatele

Tento filmeček nemá žádnou uměleckou hodnotu a těch 5 hvězdiček se nedá srovnávat s 5ti hvězdičkami třeba u Clockwork Orange. Ale jestli jsem se nekdy opravdu nekontrolovatelne smál, tak to bylo u ZNK. Scena, kde se hlavní hrdina střetne s Romy, jejihž mluva je otitulkovaná, byla naprosto geniální a já neměl daleko k povolénému svěrači. Fakt pecka. ()

c.tucker 

všechny recenze uživatele

Čistokrevná zábava. Dosti jsem se zasmál. Hlavně u scény, kdy Majk chčije v koutě vedle mušle. Jelikož je to amatérština, tak je tam dosti chyb, ale to se pomíjí. Pár scén je tam navrch násilně naverbováno, ale ta těhodná žena a otec se synem, tam prostě být musí a bez toho to nejde. - "Tati, já chci jít do lesa na pohádkovej les!" - "Ses posral, néé!!!" ()

PanPyzamo 

všechny recenze uživatele

Rychlejší tempo. Velmi rychle mi to uteklo. Velice jsem se bavil. Pro mě docela klenot. Tohle se zkrátka jen tak nevidí. Bavil jsem se. Tento drsnější humor se mi líbí. Někdy fakt stačí vzít nějakou kameru a amatérský herce a dokáže vzniknout fajn věc. Zasmál jsem se několikrát a jak už jsem zmínil, tak v Česku taková tvorba jen tak nevznikne. Za mě dobrý násilnicky vtipný kraťas. 7/10 ()

Galerie (2)

Zajímavosti (5)

  • Ve scéně, kdy Radek podává Jardovi pytlík s marihuanou, můžeme vidět, že když jej nese, pytlík je plný pouze z poloviny, avšak hned v dalším střihu, kdy jej Jardovi podává přes plot, je pytlík úplně plný. (ČSFD)
  • Jedná se o první český film, který byl natočen podle počítačové hry. (skinny9)
  • Film byl natočen v Rumburku v létě roku 2008. (skinny9)

Reklama

Reklama