Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zhruba půlhodinový film vychází ze série počítačovejch her ZNK. Hlavním hrdinou je Jarda Malík (v podání Jana Sembdnera), který je nucen během jednoho dne sehnat 150.000 korun, jinak bude nemilosrdně podřezán. S navrácením mu pomůže jeho nejlepší kámoš Tony (Jiří Hruška). Ve filmu se dále objeví např. Aleš Klika, Roman Forejt, nebo Václav Upír Krejčí jako vypravěč. Ve snímku není nouze o vulgární mluvu, černočerný humor, násilí a drogy - přesně tak, jak to znají hráči herní předlohy. (MoRTy)

(více)

Recenze (198)

Specs 

všechny recenze uživatele

Hláška: vymahač č. 1: - "Do večera budeš mít ty prachy. Je ti to jasný ty píčo?" vymahač č. 2: - "Tohle je poslední varování." vymahač č. 1: - "V 10 večer si tě najdem. A jestli nebudeš mít těch 150 litrů, tak tě podříznu jako svini." Jarda Malík: - "A jak to mám kurva stihnout do prdele?" vymahač č. 2: - "To je tvůj problém ty zmrde. To sis měl rozmyslet, než sis ty prachy půjčil." vymahač č. 1: - "Dneska večer." vymahač č. 2: - "A abys věděl, že to myslím vážně, tak ti teď pobodám fotra." (Vymahač č. 2 pobodá fotra.) Jarda Malík: - "Kurva, ty vole!" vymahač č. 1: - "Tak večer ty čůráku." ()

Lucas005 

všechny recenze uživatele

Ryzí filmové umění, které kazí pouze některé zbytečně zdlouhavé dialogy. Mimo nich je totiž tento krátkometrážní snímek geniálním dílem ve všech směrech a nejspíše nejlepší adaptací videohry, kterou jako lidstvo vytvoříme. Pro plné pochopení potřeba vidět na vlastní oči. A abys věděl, že to myslím vážně, tak ti teď pobodám fotra. ()

Reklama

rublik05 

všechny recenze uživatele

Když se objevila zpráva, že Netflix uvede oba dva díly Párty Hárd, a jelikož letošní Párty Hárder vzbudilo slušný ohlas, dal jsem si socialistický závazek, že se před zhlédnutím musím blíže seznámit s předešlou tvorbou Martina Pohla, aby to pro mě nebyl zas až takový šok. Začal jsem tedy jeho pomyslnou prvotinou Život není krásný. Už po prvních několika málo scénách mi bylo jasné, že tvorba Martina Pohla opravdu není pro každého. Jedná se každopádně o velmi amatérský film, což lze rozpoznat jak z hereckých výkonů, tak i z celkového zpracování. Obsah filmu je mírně řečeno poměrně neobvyklý, nicméně pokud divák přistoupí na autorovu hru, tak se podle mě občas i docela dobře pobaví, aniž by si připadal nějak divně. Má první zkušenost s filmovou tvorbou Martina Pohla dopadla tak nějak dle očekávání, nijak zvlášť mě to nezaujalo, dalších zhlédnutí tudíž netřeba. Originální, nevšední, pro někoho možná i kult, fanouškovskou základnu si tento film, potažmo celá počítačová série za ta léta bezesporu získala. 3/10. ()

kagemush 

všechny recenze uživatele

Jsem už strašlivě utahanej ze všech těch vyspěle uvědomělých,anebo ještě horších ,,citlivých" blábolů o fujky násilí,většinou vypouštěných z úst zaprděných chudáků bez nadhledu,nebo ještě hůř pokryteckých zrůd,mastících si ty svoje pohlavní orgány třeba u TV novin.Když mě to irituje,tak na to nečumím!! Pohlovi tleskám a sranda byla ,že jsem si na konci uměl představit jak by tenhle vtípek šlo ještě přitvrdit.--Co rušilo, i když jsem se snažil přistoupit na hru,bylo místy trapné neherectví.Jó není neherec a neherec. 80% ()

Maynard. 

všechny recenze uživatele

Hmm, tak tenhle je zatím nejslapší článek celý týhle šílený skládačky... Opět potěšil kraŤoučký výstup otce se synem Tomášem :o). Tihle dva by si zasloužili celovečerák :o). Dějově už hodně pokulhává, je vidět, že tímhle se to celý teprve rozjíždělo... Ale někde se začít musí a já už se fakt hodně těším na Party Hárd 2 :o) ()

Galerie (2)

Zajímavosti (5)

  • Jedná se o první český film, který byl natočen podle počítačové hry. (skinny9)
  • Ve scéně, kdy vazbiči odvezou Majkyho (Michal Schmutzer) za město a vyhrožují mu kvůli nevráceným penězům, je možné zahlédnout skrze přední sklo auta jednoho ze členů štábu, jenž se snaží odklonit přijíždějící auto, které by narušilo právě probíhající natáčení. (Zdroj: ČSFD)
  • Film byl natočen v Rumburku v létě roku 2008. (skinny9)

Reklama

Reklama