Reklama

Reklama

Judas Priest: Live In London

(koncert)
všechny plakáty
Hudební / Dokumentární
Velká Británie, 2002, 97 min

Obsahy(1)

Koncertní DVD Judas Priest s Timem "Ripperem" Owensem za mikrofonem je záznamem "vánočního" koncertu konaného 19. prosince 2001 v Londýnském hudebním svatostánku - slavné Brixton Academy. Koncert je v rámci "Demolition Tour", šňůry koncertů na podporu druhého alba s Owensem. Jedná se o první video kapely již určené pro DVD a tedy zaznamenávané a mixované se zvukem DD 5.1, nejde tedy jako u starších koncertů o remaster původního stereozvuku.

Seznam odehraných skladeb: 1. Metal Gods
2. Touch of Evil
3. Blood Stained
4. Victim of Changes
5. One on One
6. Running Wild
7. The Ripper
8. Diamonds and Rust
9. Feed on Me
10. Burn in Hell
11. Hell is Home
12. Breaking the Law
13. Desert Plains
14. Turbo Lover
15. Painkiller
16. Electric Eye
17. United
18. Living After Midnight
19. Hell Bent for Leather

Sestava: Tim "Ripper" Owens - zpěv
K.K.Downing - kytara
Glenn Tipton - kytara
Ian Hill - basová kytara
Scott Travis - bicí (messiah)

(více)

Recenze (6)

lioncel 

všechny recenze uživatele

přiznávám, že tahle parta není zrovna mnou nějak vyhledávaná .. ale klobouk dolů .. řežou do toho tak, jak to mám moc rád .. tedy naplno .. a že jim to krásně hraje ... ()

starbrejkr 

všechny recenze uživatele

Výborný záznam z éry, kdy za mikrofonem Judas Priest stál Tim "Ripper" Owens. Ten tu dokazuje, že rozhodně nebyl "jen tak nějakou" náhradou, ale vynikajícím zpěvákem celkem bez problémů zvládající těžké vokální pasáže, které zanechal jeho předchůdce. Jediným minusem je menší nasazení, která už asi tušila, že se blíží konec této éry a zároveň nic moc reakce diváků. Komicky působí také jediná Ripperova chyba během show - popletení sloky u Turbo Lover:-) ()

messiah 

všechny recenze uživatele

Nádherné vystoupení skupiny s "náhradníkem" boha (Owens). Největší plus je pro mě asi pohodová atmosféra, kterou kapela přenáší na publikum a to se odvděčuje nezřízenou pařbou se surfingem. Nikdo nic neláme přes koleno, všichni hrajou v pohodě, uvolněně. Sváteční nálada, vánoční atmosféra. To se jentak nevidí. A co do uvolněnosti si to nezadá s Priest...Live!, jen už jsou pánové zkrátko o nějakou tu vteřinku starší, takže by zřejmě nebylo vhodné spontání odsvléknutí do půl těla :D ()

reky 

všechny recenze uživatele

Vydařený záznam koncertu konanému v rámci turné k tehdy aktuálnímu albu Demolition. "Náhradník" u mikrofonu Ripper podává velice dobrý výkon. Jako nedostatek bych označil nasazení, resp. nenasazení kapely (s výjimkou Travise), která koncert víceméně odchodila/odstála. ()

Wall-E 

všechny recenze uživatele

Výborný koncert...Tim dokázal,že není jen nějaká náhrada za Roba.Má vynikající hlasový projev(Jako Halford za mlada)...Hlavně v baladicky podané Diamonds and Rust-nádhera... ()

AlchENEMY 

všechny recenze uživatele

Jsem ráda, že vznikl aspoň tento kousek zaznamenávající i Ripperovu účast na vývoji Judas Priest :) Pro mě je to další výjmečný a vynikající koncert, nevidím na něm nic špatného, žádnou chybu, žádné dohánění Roba ve výkonech. Jen je roztomilé dívat se na rytmické pohyby Tima při jeho nahrávkách s Judas Priest a při písních z Robovy éry, jak se Ripper snaží napodobovat Robovy pohyby, aby diváci nebyly ochuzeni :-)))) ()

Reklama

Reklama