Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (130)

plakát

Zpráva o Europě (2013) 

Spíše než sci-fi/thriller bych to viděla na psychologické drama otázky přežití ve vesmíru. Hlavní předností filmu je ale nezvyklý přístup ke kameře a celkově pohledu na film jako takový...inspirace Blair Witch?

plakát

Hulk (2003) odpad!

Tohle ztvárnění si snad nezaslouží ani jednu hvězdu, tady je všechno špatně.

plakát

Lucky Louie (2006) (seriál) 

Jedním slovem nářez! Někdy až máte strach koukat na to někde, kde by to někdo mohl slyšet, protože míra vulgarit zde nezná mezí. Zároveň však tato úroveň není na úkor užitého humoru, takže se budete stále trhat smíchy. Škoda, že se nedalo vzniknout více dílům!

plakát

Malá Velká Británie (2003) (seriál) 

Je to tak strašně blbý, až je to vlastně dobrý! Některé části jsou lepší, některé slabší, celek ale více než fajn!)

plakát

Dexter (2006) (seriál) 

Seriál dobrý a kvalitní, nicméně si nedokážu představit, žebych si ho pustila vícekrát dokola. Jednou a stačí, ale vždycky budu zvědavá na další díly...

plakát

Harry Potter a vězeň z Azkabanu (2004) 

Absolutně nejhůř zpracovaná předloha ze všech dílů HP. Zlatý pult se sovou pro Brumbála? SBOR v Bradavicích?! Hagridova hájenka 5km od Bradavic, ke které se jde ještě přes nějakej MOST?! BUCLATÁ DÁMA NA SCHODIŠTI?!!!!!! Tajný vchod jak prase fakt....Postižený hospodský Tom a dalších 20 000 000 pí********vin, který se v tomhle díle objevujou mi drásají nervy. Jak poboha tohle mohl někdo natočit? Četli jste vůbec knížku pánové? A ano, vrcholem je Brumbál bezdomovec hadra, nemytý, špinavý a smrdutý! Stříbřité vousy si asi ušpinil když vymetal komíny a ještě u toho stihl nařídit, aby se v Bradavicích přestaly nosit stejnokroje,... já fakt nevím. 2 hvězdy jenom za to, že to je Harry Potter a za tu 10% shodnost s předlohou. Vážně jsem z kina odcházela jen z máo filmů takhle znechucená a ti kdo četli knihu museli být zaručeně taky.

plakát

Harry Potter a Relikvie smrti - část 2 (2011) 

Ano, poslední díl byl - scénicky ucházející ( přece jen, my co četli knihu si na pochybné scény zvykáme již od 3 dílu že ano ), ale absolutně bez emocí ( to smrt Dobbyho byla v první části dojemnější než celá 2. část). Největší dojem na mě udělalo zhasnutí obrazovky na konci, kdy mi došlo, že teď už je s tím fakt konec a že chci ještě.