Reklama

Reklama

Rammstein: Völkerball

(koncert)
všechny plakáty

VOD (1)

Obsahy(1)

V pořadí třetí DVD, které kapela Rammstein vydala nám jako hlavní chod nabízí záznam koncertu z francouzského Nîmes, který se uskutečnil 23.července 2005. V setlistu devatenácti skladeb pochopitelně nechybí singly Du riechst so gut, Du hast, Sonne, Links 2-3-4, Mein Teil či Amerika a hudba je jako vždy doplněna pyrotechnickými efekty. Na DVD najdeme ale i přídavky v podobě čtyř skladeb z londýnské Brixton Academy, tři skladby z tokijského klubu Citta a speciálně sestříhanou verzi skladby Moskau z koncertu, který kapela v ruské metropoli odehrála 28.listopadu 2004 za doprovodu tří domácích vokalistek. (Stocki)

(více)

Recenze (63)

Genero 

všechny recenze uživatele

Libozvučné něžné melodie a melancholické texty sextetu Rammstein my radikální křesťanští puritáni prostě milujeme! Při tak vytříbené pódiové show odmítám uvěřit, že mi pan biskup zakázal mé oblíbené hudební těleso pozvat jako kulturní vložku na nadcházející setkání řeholních kongregací v Čierne pri Piče! Ale co platno, jak tvrdí pan Lindemann ve vzácné shodě s doktorkou Cajthamlovou: Jsi to, co jíš. A tohle je zkrátka má část. ()

Dragunof 

všechny recenze uživatele

Rammstein miluji já i moje žena od prvopočátku jejich kariéry...Koncertů-živáků jsem zažil nespočet. A jak říká moje drahá polovička-na Steiny bych šla i 5x ročně-nikdy jsem nelitoval peněz utracených za lupení!!! Kdo nezažil naživo-neví o co přichází! Až Rammstein daly slovu show+hudba ten správný význam. DVD je nadupané energií k prasknutí-nelze odtrhnout oči a dá se to sledovat a poslouchat stále a stále dokola...excelentví výběr! Pokud je miluješ, není co řešit! PS: jednu vadu to ale má!-A to, že je to krátké a je toho máááálo. ;-) ()

Reklama

Laca1313 

všechny recenze uživatele

Ještě lepší než Live aus Berlin. Některý písně jsou úplně famózní,např. úvodní Reise Reise. Prostě skvělý dílo.Pro fandy naprostá povinnost. Ostatní lidi to asi úplně nedocení,protože přece jenom jsou Rammstein dost kontroverzní a navíc spoustě lidí také vadí,že jsou písně v němčině.Ale pro mě je to srdeční záležitost.:))) ()

Taron 

všechny recenze uživatele

Rammstein si dali záležet, a když řeknu, že si Rammstein dali záležet, pak je každému jasné, že se jedná o něco naprosto výjmečného. Neuvěřitelná šou, která nedává prostor se ani na vteřinu nudit. Pravděpodobně se do smrti nesmířím s tím, že jsem tohle nezažil naživo:). Jasných 100%. ()

G900 

všechny recenze uživatele

Rammstein jsou Rammstein jsou Rammstein... ;) Schvalne jsme si Live aus Nimes nechal jako sve 500. hodnoceni :) Jsem RammsteinFan uz dobrych par let, doma se mi hreji vsechna vydaa alba a DVD a konkretne Völkerball je pro me asi z nejcenejsich... Skvela sou, skvele pisnicky, skvele efekty => Skveli Rammstein!!! 100 % ;) ()

Zajímavosti (2)

  • DVD vyšlo ve třech edicích. Standardní edice obsahuje 1 DVD (140 minut koncertních záběrů) a 1 CD (75 minut audio nahrávek z Nîmes), speciální edice obsahuje druhé DVD s dokumenty “Anakonda im Netz“ a “Making of the Album: Reise, Reise“ a limitovaná edice zahrnuje 2 DVD a 2 CD, které jsou zasazeny ve 190-ti stránkové knize o rozměrech 27×31 cm, a najdeme v ní množství černobílých fotek z Reise, Reise tour. (Stocki)
  • Emblém na přední straně obalu nad logem kapely Rammstein je totožný s emblémem XXII.letních olympijských her, které se konaly od 19.července do 3.srpna 1980 v Moskvě. (Stocki)

Reklama

Reklama