foto

Philipp Stölzl

  • nar. 1967
    Mnichov, Bavorsko, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2019 Ich war noch niemals in New York
2013 Ranhojič
2012 Agent na útěku
2010 Goethe!
2008 Vražedná stěna
2002 Baby
2000 Morituri Te Salutant

TV seriály

2016 Vinnetou (TV seriál)
Vinnetou: Poslední bitva (E03)
Vinnetou: Tajemství Stříbrného jezera (E02)
Vinnetou: Nový svět (E01)

Hudební videoklipy

2004 Evanescence: Everybody's Fool (hudební videoklip)
2003 Evanescence: Bring Me to Life (hudební videoklip)
Evanescence: Going Under (hudební videoklip)
Now That's What I Call Music!: The Best Videos of 2003! (hudební videoklip)
Rammstein: Lichtspielhaus (hudební videoklip)
2000 Madonna: American Pie (hudební videoklip)
1999 Garbage: World Is Not Enough, The (hudební videoklip)
1998 Faith No More - Stripsearch (hudební videoklip)
Rammstein: Du riechst so gut '98 (hudební videoklip)
Rammstein: Stripped (hudební videoklip)
1997 Rammstein: Du hast (hudební videoklip)

Video kompilace

2007 Absolute Garbage (video kompilace)

Divadelní záznam

2019 Rigoletto (divadelní záznam)

Scenáristická filmografie