foto

Philipp Stölzl

  • nar. 1967
    Mnichov, Bavorsko, Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2013 Ranhojič
2012 Agent na útěku
2010 Goethe!
2008 Nordwand
2002 Baby
2000 Morituri Te Salutant

TV seriály

2016 Vinnetou (TV seriál)
Vinnetou: Poslední bitva (E03)
Vinnetou: Tajemství Stříbrného jezera (E02)
Vinnetou: Nový svět (E01)

Hudební videoklipy

2007 Jack White - Absolute Garbage (hudební videoklip)
2004 Evanescence: Everybody's Fool (hudební videoklip)
2003 Evanescence: Bring Me to Life (hudební videoklip)
Evanescence: Going Under (hudební videoklip)
Now That's What I Call Music!: The Best Videos of 2003! (hudební videoklip)
Rammstein: Lichtspielhaus (hudební videoklip)
2000 Madonna: American Pie (hudební videoklip)
1999 Garbage: World Is Not Enough, The (hudební videoklip)
1998 Rammstein: Du riechst so gut '98 (hudební videoklip)
Rammstein: Stripped (hudební videoklip)
1997 Rammstein: Du hast (hudební videoklip)

Scenáristická filmografie

Filmy

2008 Nordwand

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace