Reklama

Reklama

Nové bydlení

(pořad)
  • Slovensko Nové bývanie (více)
Reality-TV
Slovensko, 2007

Obsahy(1)

Spolu s realitními makléři nabízí moderátor Vlado Voštinár účastníkům nové life-stylové relace tři možnosti v rámci jejich finanční situace. Zájemci si postupně prohlédnou vytipované byty či domy, zhodnotí všechny klady a zápory a následně si vyberou tu možnost, která jim nejvíce vyhovuje. "Nové bývanie" bude hledáno pro všechny sociální vrstvy, protože každé hledání přináší zajímavé situace, které stojí za to vidět. (hippyman)

(více)

Recenze (30)

Isuzu 

všechny recenze uživatele

Pridala som hviezdu, pretože celkové hodnotenie tejto relácie sa mi zdá pomerne nespravodlivé. Nie je to nič svetoborné, ale pre prehľad situácie s bývaním pomerne dostatočné, Vlado Voštinár až na stereotypné poznámky (ženy do kuchyne a pod.) znesiteľný, baví nás to a to je hlavné :). Nič v podobnom duchu a lepšie zatiaľ nevzniklo, takže komu sa nepáči, pozerať nemusí. ()

danco123 

všechny recenze uživatele

Reláciu som si občas pozrel, ale len z donútenia môjho okolia (sestra, mama). Vždy mi to prišlo ako keby tým, ktorí hľadajú byt, našli makléri buď niečo čo im nevyhovovalo, bolo to drahé alebo sa im to vôbec nepáčilo. Podľa mňa absolútne oničom relácia. Hviezdu by som dal len zato, že reláciu uvádza "hviezda" z môjho mesta. ()

Reklama

u odpad!

všechny recenze uživatele

Tak toto se opravdu nedá! Když jsem nadávala na českou verzi tohoto pořadu, nevěděla jsem, jak může být hůř. Ale po shlédnutí jedné slovenské epizody si jdu vypláchnout oči savem. Vlado Voštinár se jen směje a mluví nesmysly, ale ten "dizajnér" (nebo jak se to píše po slovensky) to je teprve primitiv! To, že měl na sobě celý pořad tepláky, bych snad nezmiňovala, kdyby odvedl nějakou práci. Ale co on tam zprasil! Rozřezat plastové dinosaury a vyrobit z nich háčky? Toto zní jako špatné DIY z Pinterestu, ale tam jsem alespoň viděla, že na nich něco visí. Jak chce tento muž v teplácích pověsit cokoli na to, co tam vyrobil, je mi vážně záhadou. A už ani nemám sílu psát o tom, že designér by měl vědět něco o barevné škále a o tom, které barvy k sobě prostě nepatří a že není řešením nasrat na zeď 5 odstínů, když nevím, co s tím... ()

JohnnyB. 

všechny recenze uživatele

Kde jste bratia naši vyhrabali toho "moderátora"? To je panečku živel :-D EDIT 2015: Téměř po 4letech dávám hvězdu navíc. Pořad stále sledujeme. Dokonce jsem změnil i názor na Vlada. Nevím jestli byl v prvních dílech tak hrozný a vyzrál nebo já zesenilněl. Každopádně v pohodě pořad, pokud si odmyslíte PP a rady hypotekárných poradcov. ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

"Nové bývanie" je nudná life-stylová relácia o hľadaní vhodného príbytku. Niekedy je to byt, inokedy rodinný dom, občas niečo fakt luxusné, niekedy dokonca rezidencia v zahraničí... podľa požiadaviek a finančných možností potenciálneho záujemcu. Tento druh relácie sa objavuje na obrazovkách rôzných televíznych staníc už zopár rokov. TV JOJ neprišla s ničím novým. To by ma však nijak výnimočne neiritovalo. Najväčšou škvrnou tejto reality show je moderátor Vlado Voštinár. Je to neohrabaný, neprofesionálny snaživec s nechutným výzorom umasteného pätolízala. Protivný človek. Určite by tomuto projektu prospela zmena moderátora. S Voštinárom je to jasný odpad! ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama