Reklama

Reklama

Krátké filmy z Iráku

  • USA Iraqui Short Films
všechny plakáty

VOD (1)

Ryze privátní dokumentaci války reprezentuje film sestavený ze záběrů natočených převážně mobilními telefony, z osobních důvodů, původně pro rodinu, přátele či spolubojovníky, případně k internetové prezentaci určených obrazových zpráv koaličních vojáků, příslušníků místních milic, zaměstnanců soukromých firem, ale i povstalců, ze zlomků pohledů řady lidí, z nichž někteří drželi kameru-mobil i v posledních okamžicích svého života. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

igi B.

igi B. (hodnocení, recenze)

Radko: Však já to nikomu neberu. Myslím, že jsem co jsem chtěl říct, jsem řekl stručně ale jasně. Víc to rozenírat mi přijde jako ztráta času. I u toho piva... :-)

Radko

Radko (hodnocení, recenze)

igi B.: No s tou zábavnosťou to máš tak: pre niekoho môže byť zábavný aj pohreb príbuzného, ale napr. utrpenie a týranie zvierat už dotyčný neznesie a nezabáva ho to. Takže, myslím si, že hranice zábavy má každý inde a podľa mňa zasahovať do hraníc iného je len vecou obojstranného dialógu o týchto hraniciach (napr. pri pive), ale už nie vecou hodnotenia druhého človeka. Pretože to zvádza ku kategorickým odsudkom. Prečo napr. veľa ľudí považuje krváky za dobrú zábavu? Takže asi tak k Tvojmu komentu.

Související novinky

Oceněné filmy z Jihlavy k vidění zdarma

Oceněné filmy z Jihlavy k vidění zdarma

21.10.2009

Od 21. do 26. října budou na www.docalliancefilms.com zdarma k vidění filmy oceněné na MFDF Jihlava 2008: nejlepší český dokument Ivetka a hora režiséra Víta Janečka, jihlavskými diváky a evropským… (více)

Reklama

Reklama