Reklama

Reklama

112 - V ohrožení života

(pořad)
  • Slovensko 112 – V ohrození života

Obsahy(1)

V ohrožení života. Nikdy nezveřejněné záběry záchranářů v akci. Skutečné příběhy na prahu života a smrti. (oficiální text distributora)

Recenze (49)

TheTrox 

všechny recenze uživatele

Líbí se mi jak zde většina lidí nadává na "surovost" tohoto pořadu. Nechápu, o co vám jde ? Vy asi chcete žít ve své bublince a nechcete vidět pravdu ? Ano, fotky zohavených těl není zrovna sladký čajíček, ale je to pravda ! Je to ten hnus co se v dnešním světě děje, a já tuto pravdu chci vidět a né mít slepě zavázané oči. Celkové hodnocení: 75% ()

Phoeniyx 

všechny recenze uživatele

Některé příběhy mě znechutily, jiné fascinovaly nic méně nelíbí se mi opakující se řeči o státních orgánech jak jsou stateční a nejlepší. Uznávám v některých částech jsou opravdu stateční ale proč to pořád opakovat? Divák sám uvidí a všimne si. Ale dokáže mě to někdy zamrazit v zádech a s otevřenou pusou zírat čeho jsou lidé schopní. ()

Reklama

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Zhruba rok potom, čo sa tento projekt objavil na obrazovkách jednej slovenskej komerčnej televízie sa začalo niečo podobné vysielať aj v Čechách. V podstate teda môžem zopakovať komentár, ktorý som už napísal. Takže: Až ma raz začne niekto filmovať, keď budem, nedaj Bože, ležať rozbitý (po nejakej nepríjemnej udalosti) niekde na ulici, tak verte tomu, že ešte z posledných síl vstanem a omlátim mu tú kameru o hlavu. To budú mať potom naozaj lukratívny materiál do tejto pochybnej reality-show. Ľudia, ktorí robia reláciu "112 - V ohrožení života", nie sú filmoví tvorcovia, ale iba banda hnusných supov, ktorí chodia s kamerou policajtom za prdelou a filmujú ľudské nešťastie. Nechutný odpad! ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

Policajti jsou všichni super! Záchránáři jsou super! Hasiči jsou ještě suprovější! Tady vidíte mrtvolu ženy, která byla probodaná! Tenhle člověk zachránil psa! Tady vidíte další zabitou ženu, no jsou to jen kosti, ale pro jistotu dodáme pár fotek její mrtvoly, aby se vám lépe usínalo! Nevim o co tomuto pořadu jde, za ty 3 roky co ho jednou za půl roku zapnu jsem neviděl nic jiného, než o čem píšu výše. Dle mě je to sračka, které jde o to, aby znechutila diváka, pak vychválila všechny policajty a nakonec nalákala na další díl plný mrtvol. Nejsem nekrofil, vidět hodinu před spánkem mrtvoly po náročném dnu fakt nemusím a pokud někdo spáchal brutální vraždu, stačí jí popsat a ne mi přímo do držky cpát podrobnosti o natrhnutí vagíny při znásilnění a kdybych náhodou nevěděl, kde se vagína nachází, přihodit rozmazanou fotku rozkroku. Pseudošokující pořad ... legrační jak takovéto sračky můžou mít sledovanost, prostě český stupidní diváctvo stále zaseknuté před rokem 89 spotřebuje všechna hovna co mu Nova nabídne a ještě si příjde přidat. Druhý den v Tescu si nezapomene postěžovat na "stupidní americké seriály plné krve a sexu". 10% ()

Lucius.15 

všechny recenze uživatele

Mě se to líbí. Jen škoda, že se nemůže vysílat o něco dříve, ale chápu, že kvůli autentickým záběrům to před 22. hodinou ani nejde. Bohužel díky tomu jsem nestihla vysledovat všecky díly 100%ně. Naštěstí se to dá dosledovat na internetu. Z některých záběrů a případů vražd mi opravdu běhá mráz po zádech... ()

Galerie (2)

Zajímavosti (1)

  • Scénář pořadu vychází z podobného projektu americká stanice Fox s názvem Cops (od r. 1989). (Ded@M@tes)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama