Reklama

Reklama

Andělé na kolejích

(amatérský film)
všechny plakáty
Trailer 2

Obsahy(1)

Společně s filmem se vrátíte do dob svého dětství, rošťáckých potyček a parních strojů. Píše se rok 1934 a vzpomínky na dětství jsou hřejivé a hravé. S příběhem poznáte, co všechno se změní s příchodem války. Hlavní dějová linka se totiž odehrává v roce 1944. Výpravný film Vás zavede do života dvou bratrů Martina a zaostalého Michala. Vypráví příběh o jejich vztahu, radostech a těžkostech. Film se natáčel v malebné krajině Východních Čech a pro spolupráci si získal srdce a pomoc mnoha lidí. (oficiální text distributora)

(více)

Zajímavosti (4)

  • Film se natáčel v okolí Hradce Králové, konkrétně v lesích kolem rybníku Byřička. Chalupa z filmu se pak nachází v Nebeské Rybné. (ČSFD)
  • Na úpravě nádraží se podíleli i filmoví herci. (ČSFD)
  • Role obsazují většinou herci z královéhradeckého divadla Jesličky. Do této chvíle je natočeno zhruba 40% filmu. [Zdroj: MovingPictures] (POMO)
  • Amatérští filmaři si vlastními silami vyrábí i velkou část techniky! Např. filmové rameno (jeřáb), DOF adaptér pro filmové vyznění obrazu, náhledové monitory pro kontrolu natočeného materiálu, filmové koleje, světla atd… Všechnu tuto techniku půjčují dalším nadšeným tvůrcům, aby tím pomohli vzniku i jiných projektů. [Zdroj: MovingPictures] (POMO)

Reklama

Reklama