Reklama

Reklama

Dark Heritage

všechny plakáty
USA, 1989, 94 min

Obsahy(1)

Reportér Clint Harrison je poslán vyšetřovat masakr na louisianském tábořišti a zjistí, že může být spojen s klanem Dansenů, starou místní rodinou, o které se před lety myslelo, že vymřela. (JasonCZ)

Recenze (2)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Traja reportéri sa vyberú do lesov, aby odhalili príčinu záhadných úmrtí, pričom sa rozhodnú prespať v dome, ktorý je podľa legendy prekliaty. Tešil som sa na to hlavne kvôli podarenému traileru a ako obvykle som sa tešil zbytočne. Nemám rád horory, v ktorých vyše hodiny čumím "do prázdna" a až 15 minút pred koncom sa začne niečo diať. Námetom je to podobné ako Lurking Fear, ale kvalitami je to neporovnateľný brak. Gore takmer žiadne. Tešil som sa na podarené masky, ale keď som videl tých krpatých zubatých poloopičiakov s vypatlaným pohľadom, tak som mal sto chutí dať odpad. Ale zase sú aj horšie horory. Tento som však dopozeral s poriadnym sebazaprením. ()

Pan.Antonin 

všechny recenze uživatele

Po Hemoglobinu další nepřiznaná adaptace Číhající děsu a podobně hrozná. Nudný zážitek s příšernými herci a režií, který zachraňuje jen velmi dobrá hudba, která dodá některým scénám jakous takous atmosféru. Těch je tam ale strašlivě málo a my musíme poslouchat hlavně hrozně napsané dialogy. ()

Reklama

Reklama