Reklama

Reklama

Michael Jackson: Pod rouškou

  • Česko Michael Jackson - skutečný příběh krále popu (více)
všechny plakáty
Velká Británie / USA, 2009, 47 min

Obsahy(1)

Příběh krále popu, který se proslavil po celém světě. Jeden z nejslavnějších mužů planety má dnes přes nezpochybnitelné hudební a charitativní zásluhy pověst psychicky a zdravotně nevyrovnané trosky. Přitom ještě na počátku devadesátých let byl jeho příběh ztělesněním amerického snu. Toto je příběh chlapce z chudé rodiny, který se hudbě věnoval od osmi let, kdy hrál v sourozenecké kapele Jackson Brothers. (MIDO FILM)

(více)

Diskuze

Addams-SK

Addams-SK (hodnocení, recenze)

Toto je unikátní příběh někdejšího "krále popu" - Michaela Jacksona. Budete svědky životního příběhu zpěváka, tanečníka, skladatele, ale především velkého muže showbusinessu, jehož kariéra začala již v dětství. Ukážeme vám, kterak úspěch hudební sourozenecké skupiny Jackson 5 formoval silně život této hvězdy v následujících letech.
Zjistíte jak jeho pozdější sólová kariéra a spolupráce s Quincy Jonesem dala vzniknout jednomu z nejprodávanějších alb všech dob. Provedeme vás jeho raketovým vzestupem na trůn krále popu i obdobím bezbřehé slávy. Uvidíte následnou veřejnou potupu a pád z výsluní popularity i zájmu nahrávacích studií.
Nechte se zasvětit do bizarních osobních problémů, které ho vyhnali daleko do ústraní a do lavic obžalovaných. Pěedkládáme k nahlédnutí skutečný příbeh bezkonkurenční hvězdy, který odděluje človeka a mýtus.  (oficiální text distributora DVD v kartonu)
Film je značne bulvárnej povahy ...
"Kartónová verzia"  - predná strana obalu: www.gorila.sk/i/imgs_orig/116/235116.jpg  , zadná strana obalu: www.gorila.sk/i/imgs_orig/117/235117.jpg .
Pozn.: O žiadnej kapele "Jackson Brothers" neviem, zatiaľ len Jacksons, Jackson 5 alebo upravené na Jackson Five al. Jackson 5ive.

Reklama

Reklama