Reklama

Reklama

Volejte věštce

(pořad)
Publicistický
Česko, 2008, 45 min

Zajímá vás, co vás čeká? Potřebujete pomoci s důležitým životním rozhodnutím nebo partnerským vztahem? (oficiální text distributora)

Recenze (298)

TheMaker 

všechny recenze uživatele

Já těmhle věcem věřím, je-likož taky sám něco umím. Co se týče tohoto pořadu tak se mi celkem líbí, "čarodějky" umí dobře poradit a taky se něco zajímavého dozvíte. Ale chápu, že to není pro každého. Každý jsme jiný, ale nezapomeňte: Že něco nevidíte, nutně neznamená, že to neexistuje. Na 5 hvězd ten pořad samozřejmě není, ale zdejší hodnocení mi přijde nefér, takže dávám 5. ()

TomPrusik1 

všechny recenze uživatele

Jasně je to sračka největšího kalibru, ale co může být lepšího než tato lobotomie po náročném dni. Pokud se chcete nějak odreagovat, nechcete skončit na drogách, nebo na jiném svinstvu, pak je pro vás tohle nejlepší volbou. Tolik se tu pobavíte a stačí jen deset minut na to koukat a máte čistou hlavu. VŘELE DOPORUČUJI. Hlavně pokud máte hlavu v pořádku, tak tam nevolejte. ()

Reklama

Handle odpad!

všechny recenze uživatele

Chtěl jsem dát alespoň hvězdičku za to, že mě pořad vždy když ho vidím zaručeně pobaví, ale protože je to jinak tak strašně odpadový, nemůžu dát ani to. Nechápu jak může někdo utrácet peníze za nějaký žvásty a navíc Vám tam stejně řeknou vždycky to samý. Tento pořad neuznávají ani ti, kteří tomu věří, protože v tomhle pořadu je jasně vidět, že Vám vždy řeknou jen to dobrý, že je to fakt jen o penězích. Směšné. Ale když na to někdy v noci narazím, alespoň se zasměju, to jo.. :) ()

Dzvandzi odpad!

všechny recenze uživatele

Tento pořad nemohu hodnotit jinak,protože mě vysírá úplně ve všech směrech od kvalit,po trapnou píču za mobilem,až po to,co mě sere úplně nejvíc a to je to ždímání peněz z lidí.Upřímně zde opravdu může zavolat jen kretén,nebo borec,který má peníze na rozdávání,což je v podstatě taky kretén,když tam zavolá.Některé výroky a vyjadřovací schopnosti cigánky,která sedí u karet opravdu stojí za to,aby jste viděli,jak až někdo může být vymazanej.Hnus,utrpení,nasrání!!! ()

igi B. odpad!

všechny recenze uživatele

"Proč Bůh stvořil člověka? No přece jenom proto, aby viděl jeho maglajs v palici" . . . Bláhoffcův "Teorém číslo 1" naplněn zde tedy zcela a beze zbytku! 8-o . . . Docela by mě i zajímalo, co si tak ta >mamá< Košanda vyvěštila pro sebe. Asi že jí někdo jednou hodí k(o)šandu... :o[ . . . Neuvěřitelný hnus s užíváním zjevně fingovaných dotazů, určen pro (nej)dolnějších (inteligenci a zdravému i selskému rozumu nejodolnějších) >deset tisíc< a všelijaké ty vrátné a noční směny, za něž platí účet za telefon (blbí) zaměstnavatelé... :-( . . . Co dodat? Howgh. - - - - - (Občasně a spíše nechtě při přepínání (;-) nahlédnuto v nudně pracovní či opileckou noc na tévé nepríma, komentář zde - v úžasu, že i tato sračka objevila se zde na ČSFD - jako igovidně mnohý - 16.10.2009) ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama