Reklama

Reklama

Jurská planeta

  • USA Voyage to the Prehistoric Planet (více)

Na povrchu planety Venuše bují život. Nepřátelský život... Rok 2020, Měsíc je kolonizován a před lidstvem leží další významná vesmírná meta. Je jí planeta Venuše, která svými životními podmínkami, podobnými těm na Zemi, dává naději k nalezení mimozemského života. Posádky tří vesmírných lodí: Vegy, Siria a Capelly se spolu s robotem Johnem vydávají na průzkum planetárního povrchu. Jaké je však jejich překvapení, když na Venuši naleznou životní formy ne nepodobné těm z dávné historie planety Země. A ne všechny jsou jim přátelsky nakloněné... (Řitka video)

(více)

Recenze (26)

Wyrdas odpad!

všechny recenze uživatele

Nechápu... rozum mi zůstává stát... Jak je možné, že film o tři roky mladší, než jeho předloha, kterou do detailů vykradl (až na drobné změny, respektive spíše výstřihy) může působit o tolik hůře? Planeta Bouří, kterou tento film znásilnil dosahuje mnohem vyšší kvality jak obsahové (lepší dialogy), tak hereckým obsazením. Nemohu hodnotit jinak, než odpadem, neboť zde se jedná o prachsprosté znásilnění předlohy. Nejde o remake, prostě jen o vykrádačku. Mimochodem, Planetu bouří jsem znal již dávno, tento film jsem si koupil za 10 Kč kvůli tomu, že mě zaujal přebal. Jak klamavé, jak scestné a lživé... typicky Americké hodnoty... Vyhozené prachy, za které jsem si mohl zaplatit třeba hru fotbálku. ()

Marty_v.S. 

všechny recenze uživatele

peklo! peklo za Zemi, respektive na Venuši přátelé .. scénář má díry jak fotbalová síť, zhusta postrádá logiku, a herci jsou naprostý tragédi (alespoň se tak tvářili) ... myslím, že podobný scénář by jsme dali s kámošema do kupy během jednoho sezení v hospodě a tvářit se jako prkna, by jsme se dokázalli taky .. dávám jednu * za pěkný návrh skafandrů a vozidla (fakt to jedinné, na co se dalo koukat), současně za hlášku: "já to zastřelím" (ta mě fakt pobavila), a za to že jsme byli hned v úvodu (celkem nelogicky - asi proto, aby jsme věděli, že vesmír je fakt "svině") zbaveni jedné posádky úderem meteoritu ... PS: nakonec jsem to dokoukal, ale musel jsem si posledních 5 minut vrátit, jestli jsem neztratil někde pointu ;) ()

megan017 odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle ani největší rusofil nebo amerikanobijec(podíleli se na tom oboje) nemůže uznat jako kvalitní film. Tam, kde Cesta do pravěku excelovala, tam tahle slatatina selhala. Rekvizity trapné, miniatury až moc prohlédnutelné, lidi převlečení do dinosauřích oblečků vyloženě směšné, tabletky, které oživí člověka, který se udusil nebo robot z plechovek od cocacoly nepředvedli nic, co by se dalo nazvat kvalitou nebo něčím koukatelným. Uznala bych příběh, kdyby za něco stál..ale on nestál. Nechci ani vidět, jak vypadá Planeta bouří. Ovšem dlouho jsem se tam nezasmála. ()

Milabusek 

všechny recenze uživatele

Dobře zvýšil jsem hodnocení z odpadu na 1* a to proto že tam nejsou žádní dinosauři akorát nějaké černé obludy kteří se snaži vypadat jako dinosauři a nesmyslný scénář který naprosto urazil toto je opravdu síla. 20% ()

Reklama

Reklama