Reklama

Reklama

EZO.TV

(pořad)
Talk-show
Česko, 2009, 65 min

Účinkují:

Vlastimil Brůček, Jolanda

Obsahy(1)

Chcete znát svůj osud? Zavolejte a dozvíte se více o vaší lásce, zdraví, kariéře, financích...  Ezo TV nabízí divákům možnost obdržet radu živě od věštců, kteří vynikají v různých věšteckých metodách, jako je astrologie, tarotové karty, zvláštní věštecké nástroje (např. kameny, křišťálová koule), numerologie a počítačová analýza, což poskytuje vzrušující rozmanitost programu. Hlavní témata diskuse zahrnují lásku, kariéru a finance. Ezoterická profesionální telefonní služba, která už je úspěšná v mnoha zemích, konečně i u nás! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (265)

FOCKE_WULF odpad!

všechny recenze uživatele

Po shlédnutí dvou klipů na youtube s názvem "Kompletně Najebaný Vlastík Plamínek Solí Nálož Královských Velehoven" a "EzoDojnice Jolanda A Její Přísné Cikánské Vystoupení" jsem dospěl k přesvědčení, že se jedná o jakýsi nový formát televizní zábavy - v konkurzu se vyberou největší kreténi a ti pak před kamerou lidem po telefonu vykládají budoucnost z karet. Bavit to může jen chvíli, je to podobné jako s Natalií Sadness. Tento druh humoru, postavený na prezentování lidí s mentální retardací mi přijde nezajímavý - chvíli se tomu člověk směje a pak to vypne. ()

Madhuri odpad!

všechny recenze uživatele

"Já jsem Vlastík Plamínek a hořím jako ohýnek, ŠTĚNĚNĚNĚĚNĚNĚNĚNNĚ ŠTĚNĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚ ŠTĚNĚ!" "Já jsem Jolanda, cikánka! Já sem cikánka! Kartyyy, cikánský kartyyy! Položíte my enom jednu otázku a já fám odpovým jenom tři!" Co na to říct do nebe volající retardace která by neměla být legální, a nebo ne vysílaná ve dne (ona je totiž ale vysílaná ve dne, v noci) na druhou stranu by jsme nepoznali tak zajímavé, tajuplné a šibalské osobnosti jako Vlastíka Palmínka a cikánku Jolandu (která je ovšem bílá jak stěna, ale určitě je cikánka)... ()

Reklama

BMW12 odpad!

všechny recenze uživatele

Akorát tahají z lidi prachy. Takovéto pořady měli už dávno zakázat. Ale Vlastík Plamínek, Stanley Bradley a Jolanda luxusní :D :D :D A ty perverzní telefonáty Jitce. :D A doporučuji na youtube zhlédnout kanál carymaryfucka :D Edit: Tak kanál carymaryfuckovi YouTube zrušil, ale založil nový pod názvem Archivní vzpomínky. ()

Kri-kri odpad!

všechny recenze uživatele

Komunisté dobře dělali, když tyhle legalizované zloděje do TV nepouštěli. V kapitalismu je to ovšem něco jiného, nyní je takovéto okrádání důvěřivých blbců dokonce žádoucí, hlavně když tohle cigánění pěkně vynáší. V televizi jsem na to nikdy nekoukal, ale asi jako většina zdejších komentátorů jsem na některá videa natrefil na Youtube, takže mohu s přehledem hodnotit. Netvrdím, že u pologramotné prasnice Jolandy jsem se nenasmál, ale vzhledem k tomu, že pobavit diváky duševními poruchami a labilitou protagonistů zřejmě nebyl záměr tvůrců pořadu, nic než pohrdání a odpad si to nezaslouží. ()

LiborGondek odpad!

všechny recenze uživatele

Nestačím se divit, kolik těchto pořadů poslední dobou vzniklo. Že to mají ty televize zapotřebí... Než tohle, tak je snad lepší napsat na obrazovky konec vysílání, zavřít krám a jít spát. Mimochodem, fundovaného věštce Vlastíka Plamínka, který stále něco odlehčuje, bych také odlehčil - jednou lehkou a třemi středně těžkými ranami kladivem do zátylku. To by bylo adekvátní odlehčení a možná by se mu nakonec i ulevilo... ()

Galerie (2)

Zajímavosti (3)

  • Jeden čas v ČR vysílaly varianty EZO.TV hned tři komerční televize: TV Prima, TV Public a Barrandov TV. (ČSFD)
  • Vlastík Plamínek uvedl, že získal své schopnosti tím, že spadl a bouchl se do hlavy (T600)

Reklama

Reklama