Reklama

Reklama

EZO.TV

(pořad)
Talk-show
Česko, 2009, 65 min

Účinkují:

Vlastimil Brůček, Jolanda

Obsahy(1)

Chcete znát svůj osud? Zavolejte a dozvíte se více o vaší lásce, zdraví, kariéře, financích...  Ezo TV nabízí divákům možnost obdržet radu živě od věštců, kteří vynikají v různých věšteckých metodách, jako je astrologie, tarotové karty, zvláštní věštecké nástroje (např. kameny, křišťálová koule), numerologie a počítačová analýza, což poskytuje vzrušující rozmanitost programu. Hlavní témata diskuse zahrnují lásku, kariéru a finance. Ezoterická profesionální telefonní služba, která už je úspěšná v mnoha zemích, konečně i u nás! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (265)

BMW12 odpad!

všechny recenze uživatele

Akorát tahají z lidi prachy. Takovéto pořady měli už dávno zakázat. Ale Vlastík Plamínek, Stanley Bradley a Jolanda luxusní :D :D :D A ty perverzní telefonáty Jitce. :D A doporučuji na youtube zhlédnout kanál carymaryfucka :D Edit: Tak kanál carymaryfuckovi YouTube zrušil, ale založil nový pod názvem Archivní vzpomínky. ()

Phobia odpad!

všechny recenze uživatele

"Haló? Dobrý den, menuju se Drahuška Málochytrá, narodila jsem se 1.13.1961 a budu se vdávat a moc by mě jako zajímalo, jestli nám to jako bude v manželství klapat, a hlavně jako, chicht, chápete, v posteli, no? Jo, a snoubenec se narodil 32.6.1921... A kam máme jet na svatební cestu, aby bylo všecko hezký a dokonalý?" "Ano, ano, slečno Drahuško, vidím to tady - králičí vnitřnosti polité lógrem z Nescaffe bez kofeinu a zasypané čajovými lístky z pytlíku pigi říkají, že když přemístíte ledničku z kuchyně na půdu, tak se z té rýmy do týdne uzdravíte! Nashledanou... a už nám volá další idiot, haló?" 00%, ale pro psychiatry může tenhle pořad být zajímavým materiálem! ()

Reklama

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Pořad, který je snad vysílán z jiné planety. Jenže některý výjevy účinkujících, který se objevují na youtube, mě dokážou neskutečně pobavit. Ale hlavně zde můžete jednou za čas naladit KRÁLE VŠECH LÉČITELŮ, MÁGŮ A DYNAMICKÉ MEDITACE - VLASTÍKA PLAMÍNKA. Ten tu se svojí vibrační kouličkou, bubínkem a rumbakoulemi rozjíždí ultimátní a nepřekonatelnou show nabitou jeho největšími hity ve stylu dynamické meditace (Štěně, Uúú daba a mnoho dalších)! A proto dávám jednu pěknou a zaslouženou hvězdu :) ()

Handle odpad!

všechny recenze uživatele

Spolu s pořadem Volejte Věštce nejlepší náhražka za komedii v nočních hodinách. Když na to sem tam narazím, nestačím se divit! Jednou jsme se s mojí sestřenicí cca ve 2 hodiny ráno začali smát na celej spící barák, protože to, co zrovna mleli a ještě jakým tónem + ta hudba do toho a to "magické" studio - no neskutečný! :) A Plamínek s bubínkem... opravdu nevím, jestli to potřebuje ještě vůbec nějaký komentář... úlet! :) ()

Madhuri odpad!

všechny recenze uživatele

"Já jsem Vlastík Plamínek a hořím jako ohýnek, ŠTĚNĚNĚNĚĚNĚNĚNĚNNĚ ŠTĚNĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚ ŠTĚNĚ!" "Já jsem Jolanda, cikánka! Já sem cikánka! Kartyyy, cikánský kartyyy! Položíte my enom jednu otázku a já fám odpovým jenom tři!" Co na to říct do nebe volající retardace která by neměla být legální, a nebo ne vysílaná ve dne (ona je totiž ale vysílaná ve dne, v noci) na druhou stranu by jsme nepoznali tak zajímavé, tajuplné a šibalské osobnosti jako Vlastíka Palmínka a cikánku Jolandu (která je ovšem bílá jak stěna, ale určitě je cikánka)... ()

Galerie (2)

Zajímavosti (3)

  • Vlastík Plamínek uvedl, že získal své schopnosti tím, že spadl a bouchl se do hlavy (T600)
  • Jeden čas v ČR vysílaly varianty EZO.TV hned tři komerční televize: TV Prima, TV Public a Barrandov TV. (ČSFD)

Reklama

Reklama