Reklama

Reklama

Vnadné modelky

  • USA Busty Models
všechny plakáty
Pornografický
USA, 2006, 100 min

Obsahy(1)

Policistka Nina začne spolupracovat s FBI na případu modelingové agentury, která je podezřelá z obchodu s dívkami a prostituce. V utajení se nechá najmout do agentury, užije si a zároveň pomůže vyřešit případ... Nina Maloneová je krásná žena, milující manželka a schopná policistka. Její osobní život se však zhroutil, když přistihla nevěrného manžela v posteli s jinou. Poté co ho vyhodila, navázala nezávazný milostný vztah s bývalým kolegou. Další zásadní změnou v jejím životě se stane agent FBI Royce, který ji požádá, aby se zapojila do přísně tajné operace v modelingové agentuře, která je podezřelá z napojení na nebezpečný pašerácký gang a zneužívá mladé modelky jako kurýry k pašování, mimo jiné i tajných vládních informací. Informátor, s nímž agent dosud spolupracoval, byl nedávno zavražděn a FBI potřebuje informace, aby mohla zasáhnout. Nina, která se snaží najít způsob, jak zapomenout na manželovu zradu, a milostná pletka se nezdá jako ideální nápad, nabídku ochotně přijme. Podaří se jí sice získat u agentury práci modelky, ale narazí na řadu potíží s novým šéfem, ostatními modelkami i kontaktem z FBI. Postupně se však situace lepší a nakonec dostane pozvání do zvláštní "uzavřené společnosti" uprostřed agentury. Zdá se, že má odhalení nadosah. Brzy si však uvědomí, že se ocitla ve smrtelném nebezpečí, a pokud bude chtít přežít, bude muset pracovat rychle. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

MM11 

všechny recenze uživatele

Je to skutečně docela zoufalý a bez řádu. Policajtka, která si myslí bůhvíjak je neatraktivní, dostane echo od agenta na modelingovou agenturu. Tam se zřejmě obchoduje s lidmi (to ovšem až do konce nezjistíte) a krom toho dělají akty. Psát obsah erotického filmu je zbytečným ťukáním do klávesnice, řeknete si. Jenže o to se musím podělit, je to vtipné jako blázen. Agenturu vede tvrdá byznysmenka (chováním zřejmě Stalinova vnučka), její tupý poskok zřejmě vypadl s parodie. Od nich se erotiky příliš nedočkáte, stejně tak na draka je zmíněný agent, jehož metody jsou jako ze školky. Ale fajn, žánr ctí cosi jiného. A v tomto ohledu? Když odmyslíte první slovo názvu a kvitujete smyslné zírání, tak nemáte problém. V opačném případě si najděte něco od Tarry White. ()

kaposlav 

všechny recenze uživatele

To nízke hodnotenie je celkom výstižne. Film je celkom nudný s málo atraktívnym scénarom. Herečky nič moc. Skôr su antisexi ako sexi, až na nejaku vínimku. ()

Fallen_One 

všechny recenze uživatele

Klasický péčko, kde když už není děj (nebo tomu tak říkají) tak alespoň pěkný holky. Sem tam...dokonce jsem se občas i pousmál. Pořád lepší než...různá céčka, co se na nás valí na (z)Nově. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Náhodou docela koukatelné a očekávat v erotickém filmu mimořádné herecké výkony je asi tak naivní jako myslet si že v Čr se natočí někdy kvalitní horor :-) ()

redalert21 

všechny recenze uživatele

Co valite, baby luxus...v "erotickém" filmu jsem snad takove kusy jeste nevidel...do péčka jak dělané...za ty baby musím 3, jinak se na to neda divat v delším časovém úseku. Tak ne 40* ted jsem slysel nechtěne delší "dialog" ()

Reklama

Reklama