Reklama

Reklama

ACCEPT: Metal Blast From The Past

(koncert)
všechny plakáty
Hudební / Dokumentární
Německo, 2002

Obsahy(1)

DVD této německé heavymetalové legendy, s neméně známým zpěvákem Udo Dirkschneiderem, obsahuje raritní koncertní video z japonské Osaky z roku 1985, dále sedm videoklipů a nádavkem ještě tři písně z koncertu v bulharské Sophii z roku 1993. Kromě toho je zde mnoho bonusů, a to v podobě života kapely za oponou, fotogalerie z celé jejich historie, dále fotografie obalů všech alb, životopis a také hudební ukázky z každého alba skupiny, tentokrát ve zvukové podobě. (Danulinda)

(více)

Recenze (7)

Tormentor 

všechny recenze uživatele

Fantastické DVD jednej z najväčších skupín 80 -tych rokov. Nahrávka koncertu z roku 1985 a zvukovo je to akoby hrali včera. Tvorcovia si dali záležať a vyťažili zo zvukov asi maximum čo sa dalo. ACCEPT je skupina, ktorá veľa DVD nevydala a o to je cennejšie pre skutočného fanúšika toto DVD. Nachádzajú sa tam aj videoklipy, takto by malo vyzerať každé hudobné DVD. Aspoň teda obsahom. Už mi je ľúto iba jedného, že nejde vrátiť čas a na ten koncert sa ísť pozrieť osobne. To musela byť atmosféra ako vyšitá. Aj keď, za "komančov" sa dostať na takýto koncert bolo tiež skoro nemožné. Zato však ak človek vedel niektoré koncerty navštíviť, hlavne u susedov v Maďarsku, tak tie stály za to. Atmosféru takého koncertu ACCEPT ako bol tento na videozázname môžu dnešné skupiny v skutočnosti iba závidieť. Škoda len, že to nevedia dať dokopy so spevákom Udom aj v dnešnej dobe, to by bola riadna pecka. Môžem iba doporučiť ak Ste fanúšikmi NWBHM. ()

Majoslav11 

všechny recenze uživatele

"Balls To The Wall !" Veľmi zaujímavá a výživná cesta do histórie, kedy Accept pomáhali tvoriť zvuk a tvár heavy metalu. Okrem koncertu v Osake sa tu nachádzajú aj videoklipy z tohto obdobia kapely. Trochu ma len mrzí teraz už zastaraná forma snímania koncertu, pohľady do publika sa tu prakticky nenachádzajú. Nasadenie a energia kapely je však prvotriedna. Povinný kúsok pre fanúšikov Accept. ()

Reklama

Segrestor

všechny recenze uživatele

Jelikož ČSFD tuto "gruppe" mírně upozadňuje, je na místě okomentovat nejen tento dnes již legendární živáč, ale i Accept samotný. Kde jinde se vykecat ke kapele, než právě na ČSFD, že? Západoněmecká metalová skupina je charakteristická především svým těžkotonážním heavymetalovým podpisem a bezesporu i hlasem zpěváka, jehož jméno dělá problémy i ostříleným logopedům. Tam, kde si svět pokořil chraplák australského rockera Briana Johnsona z ACϟDC, šel náš německý Udo ještě dál a dodal písním Acceptu nenapodobitelné stigma opravdu drsného projevu. V roce 85, kde toto video začíná, rozhodně. Věřte mi, je to potvrzeno časem i Udovo úspěšnou sólovou dráhou. Co víc si vlastně od DVD přát? Pro rebely je tu I'm a Rebel, pro srdcaře Metal Heart, pro postižené Princess of a Down atd. atp. Takže, nezapomeňte si spolu s Udem v ruce zařvat: Screaming For A Love-Bite... je to labůžo. A dvojitý. ()

Danulinda 

všechny recenze uživatele

Toto dvd si určitě zaslouží minimálně plný počet hvězdiček, protože zvukově i obrazově je naprosto bez chyby a hlavně - vidět v akci naživo nezapomenutelného a velmi charismatického zpěváka jménem UDO - to je ohromný zážitek!!! Kromě naprosto originálního hlasu přidává i obrovský kus energie a když se k tomu přičtou kvalitně udělané staré pecky od skupiny Accept, tak každý správný heavy metalový fanoušek musí jít zákonitě do kolen. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Accept bola známa, progresívna nemecká heavy metalová hudobná skupina, ktorá sa sformovala v roku 1976 v meste Solingen. Jej zakladateľom, frontmanom a spevákom bol Udo Dirkschneider. Malý, zavalitý, blonďavý chlapík s výrazným metalovým vokálny prejavom. V roku 2002 vyšlo oficiálne DVD "Accept: Metal Blast From The Past", ktoré obashuje videoklipy a záznam koncertu tejto heavy metalovej legendy. Je to DVD z dôb, keď bol Accept v najlepšej forme. **** ()

Zajímavosti (1)

  • Jako bonus je k DVD přidáno i CD s devíti skladbami převážně z alba Breaker. (Terva)

Reklama

Reklama