Reklama

Reklama

Magazín Ligy mistrů

(pořad)
  • Švýcarsko UEFA Champions League (více)

Rekapitulácie futbalových zápasov prestížnej Ligy majstrov. (oficiální text distributora)

Recenze (123)

Šakal 

všechny recenze uživatele

Fotbal jako takový miluju, takže konfrontace NEJevropských týmů (herních stylů) si nemůžu (a taky nenechávám) pravidelně ujít. Divily byste se, za jakých podmínek (narozdíl od početných zahraničních štábů a s tím spojených finančních prostředků) tenhle pořad vzniká. Přesto svou kvalitu bezpochyby má. Navíc Lipka by mi to při futsale dal sežrat, takže SUPEEER :o) ()

AjfelCZE 

všechny recenze uživatele

Už od dětských let byl v naší rodině fotbal sport číslo jedna. Stejně tak i úterní a středeční večery patřily svátku fotbalu - Lize mistrů. A pokud jsem během zápasu usnul, vždy se člověk mohl podívat v pátek na sestřihy. Také se dozvěděl nějaké novinky ze zákulisí a mohl sledovat rozhovory s hráči a jejich pohled a tipy pro jednotlivé zápasy. Já nemůžu hodnotit jinak než plným počtem hvězdiček - u mě se jedná o srdcovou záležitost ;) ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Magazínu Ligy majstrov nie je čo vyčítať. Zostrihy zápasov sú zobrazované z iných kamier, ako vidíte zápasy v televízii, do kamery sa k zápasom vyjadrujú hráči a tréneri, sú nám predstavovaní nováčikovia súťaže a ich štadióny. Takže prečo iba 4? No preto, že ako slovák nemám svoj obľúbený klub a naše družstvá, pokiaľ sa tam raz za 7 rokov dostanú, tak ich púť sa skončí v základnej fáze. V prípade Žiliny po piatich debakloch. Takže súťaž nemá pre mňa patričné napätie. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Liga Majstrov UEFA je pravideľný, každoročne sa konajúci, futbalový turnaj. Zúčastňujú sa ho najlepšie európske mužstvá. Jeho organizátorom je Európska futbalová asociácia (UEFA). Víťazný pohár je považovaný za najprestížnejšiu, najslávnejšiu, klubovú futbalovú trofej na svete. Slovenská verejnoprávna televízia (STV2) prináša zostrih zápasov a aktuálne správy z tohoto prestižného, športového podujatia v relácii „Magazín Ligy majstrov“. Každý futbalový fanúšik to určite dokáže oceniť. Oi! *** ()

FOCKE_WULF 

všechny recenze uživatele

Rozporuplné pocity, na jednu stranu kvalitně obstarané přenosy zápasů LM, na straně druhé mi někdy vadí komentáře. Ten mladej zrzoun ve studiu občas mele úplný hovna a tváří se u toho maximálně vykuleně, vzbuzuje ve mně spíš soucit, páč je vidět že dělá něco co mu nejde. Pavel Čapek komentuje s jistotou, leč taky někdy plácne něco mimo mísu. Zrovna teď v úterý Barca vs Chelsea a on říkal něco ve smyslu: "A přitom ze začátku by nikoho nepřekvapilo, kdyby byl výsledek 4:1 pro Chelseu." Ale myslel tím samozřejmě Barcelonu (byla to reakce na to, že ačkoli na tom byla Chelsea herně o dost hůř než Barca a jenom bránila, tak nakonec postoupila.). No co, stane se (ale stávat by se nemělo). Jaromír Bosák to je případ sám pro sebe, víceméně sympatický mluvený projev, leč některé jeho příměry jsou přinejmenším podivné. Když třeba řekne o trenéru J. Mourinhovi, že to má s rozhodčími rozdané na malého betla, tak já ajko divák netuším, co přesně si pod tím mám představit. Prostě tento vejšplecht není moc sdělný, není jasné, co tím chtěl básník říci. No a pak tu ještě komentují různí sportovci, někdy děs běs, slovní průjem, teď (25.4. 2012 Real vs Bayern) mě ale příjemně překvapil Bosákův spolukomentátor (Zelenka?) který měl k dění na trávníku věcné připomínky a to co říkal mělo hlavu a patu. Celkově musím říct, že Magazín Ligy mistrů mám docela rád, je to ten nejkvalitnější fotbal, co člověk může sledovat. Namátkou si vzpomínám třeba na finále LM 1995/96, kdy se na Stadio Olimpico v Římě utkaly dva kluby s naprosto odlišným pojetím hry - Ajax a Juve a byla to nádhera. Nebo jak jsem měl TV puštěnou jenom jako kulisu k nějaké práci, když v dubnu 2009 hrála Barcelona s Bayernem semifinále, ale nakonec mě to čaplo - první poločas 4:0, Messi a spol zaváleli a ta radost z fotbalu byla prostě nakažlivá. Poslední poznámka je tak trochu off-topic, ale fotbalové fanoušky by to snad mohlo zajímat. Víte, co znamená slovo Borussia (Borussia Mönchengladbach, Borrusia Dortmund)? To je latinské označení Pruska, což byl historický státní útvar ve střední Evropě, nacházející se na území dnešního Německa. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama