Reklama

Reklama

Magazín Ligy mistrů

(pořad)
  • Švýcarsko UEFA Champions League (více)

Rekapitulácie futbalových zápasov prestížnej Ligy majstrov. (oficiální text distributora)

Recenze (123)

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Pořad pro všechny fanoušky toho nejlepšího fotbalu, co se na světě hraje. Liga mistrů patří už více jak jedno desetiletí mezi moji nejsledovanější soutěž, a tak si ani tento Magazín, který nám nabízí sestřihy z utkání, rozhovory s hráči a jiné aktuality, většnou neodpustím. Jediné co mi v posledních letech vadí jsou sestřihy z utkání, které jsou podávány kamerou na úrovni hřiště z různých pozic. Je to velmi chaotické a člověk se v tom nemůže vyznat a užít si tak nejzajímavější situace z utkání (navíc chybí některé góly). Evropská liga možná nenabízí tak kvalitní týmy, ale sestřihy v Magazínu Evropské ligy jsou mnohem lepší. ()

tucnakova

všechny recenze uživatele

Všechna zranění budou ( ještě že tak ! ) po ošetření následované umytím .... Šup z tepláků do obleků a srdíčko s sebou ! A co to-co to - vlastně-vlastně - asi-asi - tak-tak - určitě-určitě je za high level, to krásné, pronikavým intelektem prosycené i dobrým vkusem velmi výživné Studio s Liborem Boučkem a Markem Jankulovskim, chlapci ? Rozhodně je to prima a nepochybně cool ! No, sportu zdar a fotbalu zvlášť - a mějte pěkný večer ( to především ) ! ()

Reklama

FOCKE_WULF 

všechny recenze uživatele

Rozporuplné pocity, na jednu stranu kvalitně obstarané přenosy zápasů LM, na straně druhé mi někdy vadí komentáře. Ten mladej zrzoun ve studiu občas mele úplný hovna a tváří se u toho maximálně vykuleně, vzbuzuje ve mně spíš soucit, páč je vidět že dělá něco co mu nejde. Pavel Čapek komentuje s jistotou, leč taky někdy plácne něco mimo mísu. Zrovna teď v úterý Barca vs Chelsea a on říkal něco ve smyslu: "A přitom ze začátku by nikoho nepřekvapilo, kdyby byl výsledek 4:1 pro Chelseu." Ale myslel tím samozřejmě Barcelonu (byla to reakce na to, že ačkoli na tom byla Chelsea herně o dost hůř než Barca a jenom bránila, tak nakonec postoupila.). No co, stane se (ale stávat by se nemělo). Jaromír Bosák to je případ sám pro sebe, víceméně sympatický mluvený projev, leč některé jeho příměry jsou přinejmenším podivné. Když třeba řekne o trenéru J. Mourinhovi, že to má s rozhodčími rozdané na malého betla, tak já ajko divák netuším, co přesně si pod tím mám představit. Prostě tento vejšplecht není moc sdělný, není jasné, co tím chtěl básník říci. No a pak tu ještě komentují různí sportovci, někdy děs běs, slovní průjem, teď (25.4. 2012 Real vs Bayern) mě ale příjemně překvapil Bosákův spolukomentátor (Zelenka?) který měl k dění na trávníku věcné připomínky a to co říkal mělo hlavu a patu. Celkově musím říct, že Magazín Ligy mistrů mám docela rád, je to ten nejkvalitnější fotbal, co člověk může sledovat. Namátkou si vzpomínám třeba na finále LM 1995/96, kdy se na Stadio Olimpico v Římě utkaly dva kluby s naprosto odlišným pojetím hry - Ajax a Juve a byla to nádhera. Nebo jak jsem měl TV puštěnou jenom jako kulisu k nějaké práci, když v dubnu 2009 hrála Barcelona s Bayernem semifinále, ale nakonec mě to čaplo - první poločas 4:0, Messi a spol zaváleli a ta radost z fotbalu byla prostě nakažlivá. Poslední poznámka je tak trochu off-topic, ale fotbalové fanoušky by to snad mohlo zajímat. Víte, co znamená slovo Borussia (Borussia Mönchengladbach, Borrusia Dortmund)? To je latinské označení Pruska, což byl historický státní útvar ve střední Evropě, nacházející se na území dnešního Německa. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Liga majstrov tu je už pár rokov a k nej pre mňa neodmysliteľne patria rôzne prehľady a magazíny, ktoré ju mapujú. K tomu najznámejšiemu televíznemu patrí táto relácia. Prehľad zápasov, najzaujímavejšie momenty, góly, rozhovory, či pohľady do histórie. Zhodnotenie toho, čo bolo, čo je a čo bude. Futbal mám veľmi rád a tento program je nabitý zaujímavosťami zo zákulisia, prináša nové pohľady, je inšpiratívny a svojimi informáciami vie veľa povedať tak niekomu v kolíske futbalu v Anglicku ako aj niekomu, kde futbal nie je športom číslo jeden, napríklad v Litve. Aktuálne, presné a kvalitné. ()

gabin(a) 

všechny recenze uživatele

Pět hvězd dát nemůžu, ty má Liga mistrů:-) Komentáře k ní jsem nacpala do komentářů k Partičce a Ordinaci v růžové zahradě, protože jsem nevěděla, že se dá ohodnotit Magazín:-) Tak tady aspoň napíšu, že fandím Italům, Francouzům (ti si to u mně často vyslouží prostě jenom tím, že jsou Francouzi) a objektivně určitě Barceloně. Tu jsem nejdřív brala jako typický nafoukaný velkoklub. Velkoklub jsou, ale právě to, že jsou tak normální a nenafoukaní mě úplně dostalo. Když při finále s Manchesterem předal Puyol Abidalovi kapitánskou pásku, aby si mohl jako první vzít pohár, bečela jsem jak mimino. A ze všech nejnormálnější je asi Lionel Messi - týpek odvedle a přitom lepší než všechny vystajlované a nagelované primadony dohromady. To, že si přes svoje neuvěřitelné fotbalové kvality nehraje na hrdinu a nešušní si míč pro sebe, aby pak mohl dát gól nebo slavně minout, že nahraje, že je fakt členem týmu, to zněj teprve dělá opravdu toho nejlepšího hráče na světě. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama