Reklama

Reklama

Nature

všechny plakáty
USA, 2011, 86 min

Hudba:

Linus Lau

Hrají:

Martha Cary

Obsahy(1)

Po čtyřech letech se vztah Rogera a Evy dostává do stereotypu a milenci již necítí vášeň jako kdysi. Aby zachránili svůj vztah, vyrazí na několik dní stanovat do lesa. Netuší však, že se v lese stanou obětí psychopata. (LIVINGDEAD)

Recenze (2)

ricci.s odpad!

všechny recenze uživatele

Fantázia. Je tu párik. Šukajú. Pohádajú sa. Potom sa vyberú do lesa. A zase šukajú. Potom sa zase pohádajú. A zase šukajú. Potom sa pár minút pred koncom objaví retard. A ako sa to skončí? No predsa tak, že zase šukajú. A napokon sa vrátia do mesta, aby mohli šukať ďalej. WTF? Odporúčam (zo zvedavosti) pozrieť, lebo takáto pičovina sa často nevidí. ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Tyhle filmy o zvrácených knihovnicích, co choděj popíjet do místních barů, kde se seznamujou s podivnýma týpkama, kterejm dělaj podivný věci, co vyčetly v knihách... :) Nevím, jestli je tragičtější chodit po lese a brousit si kudlu, nebo si to rozdávat, když někde v dálce někdo volá "Pomozte mi, jsem raněný". Obojí (a mnohem více) se spojuje ve filmu Nature, jehož zřejmě nejtypičtější scénou je ta u táboráčku, kdy se nakonec kromě jiného oba nakonec (!) pomilují. Nature je déčkový film s mizernými herci, kteří se nebojí vyšpulit svůj zadek (nebo předek) a rádi zdrhají před psychopatama. Film by rád stavěl na svých skandálních sexy scénách. No to se ale nedá, protože nepřichází s ničím skandálním. Dvouminutová soulož není nijak skandální a zbylých 80 minut je prostě jedna velká nuda. ()

Reklama

Reklama