Reklama

Reklama

Kreator: Live Kreation/ Revisioned Glory

Hudební / Dokumentární
Německo, 2003

Obsahy(1)

První oficiální DVD kapely, na kterém je zachyceno koncertní vystoupení v Korei a Brazílii. Jako bonus jsou na dvd všechny do té doby nahrané videoklipy, dokument o kapele a záběry do zákulisí. DVD má 160 minut.

Set list:
01 The Patriarch
02 Violent Revolution
03 Reconquering the Throne
04 Extreme Aggression
05 People of the Lie
06 Lost
07 Coma of Souls
08 All of the Same Blood
09 Phobia
10 Black Sunrise
11 Pleasure to Kill
12 Renewal
13 Servant in Heaven - King in Hell
14 Terrible Certainty
15 Riot of Violence
16 Terrorzone
17 Betrayer

Bonus video (Live at With Full Force festival)
01 Flag of Hate
02 Tormentor

Video Historie: 1982 - 2001 (video clips)
01 Toxic Trace
02 Betrayer
03 People of the Lie
04 Renewal"
05 Lost
06 Isolation
07 Leave This World Behind
08 Endorama
09 Chosen Few
10 Violent Revolution (SadusCZ)

(více)

Recenze (3)

liquido26 

všechny recenze uživatele

S Kreator jsem se poprvé seznámil v roce 2006 na festivalu Masters of Rock. Jejich skvěle našlápnutý koncert mě nabudil k tomu, abych si pořídil i nějaká alba, celkem tři, ale ta mě už tolik neoslovila (jedním z nich bylo také 2CD Live Kreation, které vyšlo současně s tímto DVD). Chvíli jsem je poslouchal, ale přestalo mě to bavit. Šest let jsem pak Kreatoru nevěnoval přílišnou pozornost až teď nedávno jsem si potřeboval trochu odpočinout od klasického rocku 60. a 70. let, a tak jsem se vrátil k Pleasure to Kill, Endoramě a Live Kreation. Brzy následovala dalšíí alba, z nichž nejvíc vévodí Hordes of Chaos z roku 2008. Tento koncert je bomba. Kreator jsou naživo našlápnutí ještě více než na deskách a má to úžasnou atmosféru. Bohužel mě trochu mrzí, že oproti 2CD Live Kreation docela dost skladeb chybí. některé jsou vypuštěny úplně a některé hrají pouze zkráceně jako podklad pod vstupy ze zákulisí a míst, kde zrovna Kreator hráli (většinou tam fanoušci nebo členové jiných metalových kapel hulákají drsnými a zlými hlasy, jak jsou Kreator nejlepší, což po chvilce začne působit trochu otravně, protože se to objevuje vždy pravidelně po jedné nebo dvou písničkách a trochu to kazí kompaktnost a celistvost koncertu). Jinak ale těžko co vytknout. ()

Zeliiik 

všechny recenze uživatele

Masakr. Mille Petrozza je pro mě jeden z nejcharismatějších frontmanů a vynikající skladatel, kterej nás už nějakej ten rok zásobuje opravdu kvalitní hudbou. Když nepočítam více méně neznámý menší klubový kapely, tak můj první velkej koncert byl právě Kreatorů, sice už je to nějakej čas zpátky, ale pořád na něj vzpomínam jako na jeden z nejlepších... ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Nemecká thrash metalová kapela Kreator sa v roku 2002 vydala na veľké svetové turné - "Violent Revolution Tour 2002". Obleteli takmer celú zemeguľu. Hrali napríklad v Sao Paule v Brazílii, Cochabambe v Bolívii, Lime v Peru, Bogote v Kolumbii, americkom Las Vegas, Busane v Južnej Kórei, Tilburgu v Holandsku, Offenbachu v Nemecku, chorvátskom Záhrebe, srbskom Sarajeve, poľských Katowiciach, talianskom Miláne, v Swansea, Londýne a Bradforde v Anglicku... stihli toho hodne. Všade kam prišli, tam to vrelo. Všade kde to rozbalili rozpútalo sa nefalšované metalové peklo. Kvarteto zurvalých divochov Jurgen Ventor Reil - bicie nástroje, Sami Yli-Sirnio - gitara, Christian Giesler - basová gitara a frontman Mille Petrozza - gitara a spev boli vo výbornej forme. DVD "Live Kreation/Revisioned Glory" je toho jasným dôkazom. Kreator bol a zrejme aj navždy zostane najlepšou európskou thrash metalovou hudobnou formáciou. ***** ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama