Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Krimi
  • Komedie
  • Akční
  • Horor

Recenze (4 512)

plakát

Amityville: Počátek (2018) 

Hororových prvků tu moc není, víme, jak to celé dopadne už od úplného začátku, ale koukat se na to dalo a ani tak moc to kravina nebyla.

plakát

Kaidan oiwa no bórei (1961) 

Solidní Kaidan, i když barevná verze z roku 1959 mi přišla asi mnohem víc atmosféričtější a mrazivější.

plakát

Amityville: Probuzení (2017) 

Podobný průměr jako Ammityville z roku 2005, jen ještě hloupější.

plakát

3:15 zemřeš (2005) 

Kdysi dávno jsem na tom byl v kině, ještě na gymplu. Tenkrát mě to asi bavilo i děsilo víc než teď po těch letech :-)

plakát

Daitózoku (1963) 

Americký název The Lost World of Sinbad je hodně zavádějící. Toširo Mifune nehraje Sindibáda a ani tady nemáme žádný ztracený svět. Jinak je to ale docela zdařilá pohádka, i nějaké velké fantasy ala opravdový SIndibád opravdu nelze očekávat. Jen děsivá čarodějnice, co mění lidi v kámen a nadržený mnich, co se mění v mouchu.

plakát

Young Justice - Invasion (2012) (série) 

O pět let později ... někteří členové starého týmu zůstali, jiní se stali členy Justice League, odešli do důchodu nebo přešli na temnou stranu. Sledujeme převážně nové postavy jako Blue Beatle, Lagoon Boy, Batgirl atd., jak se snaží zabránit mimozemské invazi. Pořád dobré, ale původní tým a jejich osudy a vztahy mě přeci jen bavily víc.

plakát

King Kong vs. Godzilla (1962) 

Velmi zábavný díl. Barva to příjemně oživuje a King Kong je luxusní protivník pro Godzillu. Potěšil odkaz na původní americký film, kdy se King Kong s Fumiko v ruce šplhá na věž.

plakát

Godzilla no gjakušú (1955) 

Sequel, který jede na stejné vlně jako první snímek, ale máme tu jedno monstrum navíc nemáme tu palčivé otázky týkající se využívání zbraní hromadného ničení. Prostě musíme zničit to monsturm, které přežije. Souboj obou monster byl skvělý, ale podle mě přišel příliš brzy.

plakát

Godzilla (1954) 

Skvělý monster flick s dobovým protiatomovým a protiválečným varováním. Triky dnes mohou působit trochu naivně a zastarale, ale pořád to má správnou atmošku, kterou dnešní filmy většinou postrádají.

plakát

Kaidan jukidžóró (1968) 

Jednoduchý přímočarý příběh, pomalé tempo a výborné duchařské pasáže. Sněžná žena je opravdu velmi děsivá a scény, kde se objevuje jsou velmi atmosférické.