Reklama

Reklama

Herkules: Neporazitelný hrdina

  • Itálie Hercule l'Invincible
Itálie, 1997, 42 min

Obsahy(1)

Byl obdařen nadlidskou silou, odvahou i důvtipem a stal se tak vzorem pro hrdiny a muže. Předtím však musel syn Diův podstoupit strastiplnou cestu, která obsahovala také splnění dvanácti úkolů. Mezi nimi bylo například zabití obřího lva, přivedení divokého býka z Kréty nebo přinesení tří zlatých jablek ze zahrad Hesperidek. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

majo25 

všechny recenze uživatele

Najmenej sa dá vytknúť animácii, ktorá sa snaží, aj keď zo štandartu kvality videofilmov nijako nevybočuje. Príbeh zasa tvorí chudobná zmes Heraklových dobrodružstiev, ktoré toho dokopy nemajú veľa spoločné. Že je film určený deťom, slúži nielen rozprávanie Pana (starogrécky boh lesov) malým "panom", ale aj malý otravný kentaur, ktorý Herakla sprevádza. Najhoršie na všetkom sú ale stupídne dialógy a nasilu vtesnané pesničky...ešteže ich nie je veľa. ()

Filipus Muff 

všechny recenze uživatele

Žádná sláva to teda nebyla, ale hodnotit to odpadem je podle mě moc tvrdý... Naštěstí to ani nemělo moc dlouhou stopáž takže se to dalo přetrpět... // 23% ()

ZnalecH 

všechny recenze uživatele

Kdybych hodnotil jenom zvuk, tak by se jednalo o úplně jiné cifry. Ale já bohužel hodnotím film a součástí toho je i obraz, který by stačil dítěti v mateřské školce. Proto se stavím na stranu těch, kteří hodnotí 1*. ()

Reklama

Reklama