Reklama

Reklama

Interpol: Live Eurockeennes

(koncert)
všechny plakáty
Hudební / Dokumentární
USA, 2005

Recenze (4)

Bebacek 

všechny recenze uživatele

Jednoznačně nejlepší koncertní záznam Interpol. Kdo by si nechtěl Paula Bankse pro jeho odzbrojující barvu hlasu, obrovské charisma a soustředěnou zahloubanost vystavit doma na poličce a pokaždé, když by kolem něho prošel, neodolal by nutkání pohladit ho po tváři? Když si v půlce zapálí cigáro a zapíchne si ho do hlavy kytary, člověk je na vrcholu blaha. ()

swed 

všechny recenze uživatele

Sugestivní koncert, ve kterém není místo ani čas na oddych, představuje kapelu v plné síle. Interpol střídá dynamické skladby (Say Hello To The Angels) s těmi zadumanějšími (Leif Erikson), ve kterých je dostatek prostoru pro vyniknutí Banksova osobitého projevu i představení celé skupiny jako perfektně sehraného celku. Není co řešit, jasných 10/10 ()

Splasher 

všechny recenze uživatele

Přestože Interpolu sluší klubová scéna daleko víc než obří festivaly, tento koncert se opravdu povedl. Paul byl zase jednou za čas ve slušné pěvecké formě a dokonce i PDA zde zní PDA-ejácky (čestná výjimka z let 2004-2005). Je mi jasné, že v Čechách se takové atmosféry nikdy nedočkám, ale alespoň ten samotnej Interpol by sem už mohl dorazit. ()

Utero 

všechny recenze uživatele

Ikdyž měl klávesák hned v první Next Exit menší technické problémy, je toto vystoupení snad nejlepší koncert Interpol, co jsem zatím viděl. ()

Reklama

Reklama