Reklama

Reklama

Ronnie Coleman - The Unbelievable!!

Dokumentární / Sportovní
USA, 2001, 82 min

Hrají:

Ronnie Coleman

Obsahy(1)

Ronnie "The Unbelievable!!" Coleman zachycuje osobní život a trénink Ronnieho v roce 2001 při přípravě na soutěž Mr. Olympia. Prožijte společně s králem kulturistiky bolest ze zdrcujících tréninků, v nichž překonává nadlidské váhy: hluboké dřepy zažijete s 265 kg, mrtvé tahy s 365 kg, tlaky s 90kilovými jednoručkami. Máte pocit, že sníst 2 kg kuřete za den je nemožné? Ano, vše na tomto DVD je doslova neuvěřitelné! Však bylo kritikou i fanoušky hodnoceno jako nejlepší DVD s Ronniem Colemanem v historii! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (20)

Džejkop 

všechny recenze uživatele

Ne, že bych takhle chtěl někdy vypadat, ale jinak je Ronnie sympaťák a po Arniem ho mám z kulturistů nejraději. Našlo by se jen málo lidí, kteří by v posilovně uplatnili tréninkové metody Colemana (většina lidí má jiné stravovací návyky a v kulturitice nesouteží) ale jako motivace (i pro běžného cvičence) rozhodně fajn. ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Ronnie Coleman, živá legenda bodybuildingu, 8 násobný víťaz Mr. Olympia (8x v rade)... tento hardcore dokument zachytáva obdobie pred jeho 3 titulom... celkom podrobné prevedenie tréningu, stravovania, myšlienkových pochodov, práce... snímok presláveny Ronnieho povzbudzovaním, taktiež preslávil Metroflex GYM (ževraj jedno z najbrutálnejších posilovní sveta) + neľutostný hardcore trening Ronnieho, pokiaľ viem ide o jeho najlepší dokument... momentálne ešte stále spolupracuje s BSN a taktiež naznačil svoju účasť na Mr. Olympia 2010 (osobne som zvedavý ako sa pripraví a v akej forme sa predvedie). 7/10 + http://www.youtube.com/user/mrZhasni#p/u/37/EquFzTGMUgY ()

Reklama

TheRaven 

všechny recenze uživatele

Kdo to neviděl, snad by tomu ani nemohl uvěřit. Vzhledem jen obyčejné tréninkové video, kterému však Ronnie svým přístupem dodává nezaměnitelnou jiskru a ať už se o bodybuilding zajímate nebo ne, musíte se dívat až do konce a obdivovat, žasnout a smát se spolu s ním ať už u jeho nadlidských výkonů, tak u i jeho přípravy výživové. Komentář je zbytečný, to je třeba vidět na vlastní oči. A jak na začátku varují: "Tohle doma nezkoušejte" ;-). ()

Dyas 

všechny recenze uživatele

"Každý chce mít svaly, ale nikdo nechce zvedat proklatě těžké váhy." Jo, Ronnie Coleman v době, kdy měl tu nejlepší formu, co mohl mít. Jeho řvaní "Light weight baby!" při těžkém tréninku s těžkými váhami je legendární. Nejlepší je určitě trénink zad a nohou, které dokážou krásně namotivovat. Ovšem ne každý, kdo jde do posilovny, se na tohle může dívat. ()

Expertt 

všechny recenze uživatele

Lightweight baby! Jep jep!! Výborný, motivující, inspirující dokument o legendě bodybuildingu Ronniem Colemanem. Škoda, že se v dokumentu neobjevilo více z osobního života..ale na druhou sranu, to je asi jen málo komu příjemný. Někteří tu srovnavají kulturistické legendy a jejich váhy, použitou zátěží nebo objemy, ale už nikdo neřeší rozdíl 20-ti let aktivní působnosti daného borce. Přitom kulturistika dnes a před 20-ti lety byla uplně někde jinde a s tim i přístup k hodnocení nebo formování postavy. Tito velikání jsou všichni legendy své doby za daných podmínek a nelze říci, že jeden je lepší jak druhej. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama