Reklama

Reklama

Alluda Mazaaka...!

  • Indie Alluda Majaka
všechny plakáty

Obsahy(1)

Seetharam je neporazitelný bojovník, vzorný syn a bratr, lidi ho mají rádi a umí to pořádně rozbalit při tanci. V jeho vesnici se opět chystá oslava jakéhosi svátku a Seetharam navrhne svému otci, starostovi vesnice, aby na oslavě daroval každému vesničanovi kousek pozemků patřících chrámu. Najdou se i lidé, kteří jsou proti (Srihari), takže najednou má Seetharam a jeho otec nepřátele. Protože je Seetharam čestný muž a ochránce slabých, dostane se do konfliktu s Shrihariovou sestrou Vasundharou a nepřátelství se ještě prohloubí, když se dohodnutý ženich pro Vasundhařinu dceru zamiluje do Seetharamovy sestry Maliswary. Vasundhaře není žádná špinavost cizí, takže je nakonec Maliswara obviněna z prostituce a Seetharam z vraždy a je odsouzen k smrti. Film začíná tím, že odsouzený se přijíždí naposledy pomodlit do vesnického chrámu, pokusí se o útěk a na útěku se ožení. Ve vězení pak vypráví advokátovi, jak k tomu všemu došlo. (V4nd4l)

(více)

Diskuze

Niktorius

Niktorius (hodnocení, recenze)

Pochybuji, že se kdy nějaký telugský film pohyboval v naší distribuci a byl by nadabovaný... Nestáhl sis náhodou nějakou legrácku od recesistů?

Tydlidáš

Tydlidáš (hodnocení, recenze)

ten film je k sehnání jen s takovym dabingem divnym vod Ludka Soboty? viděl sem jen kousek ale přišlo mi jak kdyby tam kecal vožralej blbosti z patra... Nebo jak ste to viděli vy?

Shait

Shait (hodnocení, recenze)

dementi s odpadama bezte si dat parek a obkladek na celicko mozna se pak proberete z ty dyzgoteky

Idaho

Idaho (hodnocení, recenze)

Já viděl zatím asi polovinu, na víc jsem zatím nesebral odvahu. Je to pochopitelně především komedie plus typický žánrový mišmaš, tolik typický pro „indii“. Na odpad to rozhodně není.

Reklama

Reklama