Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (297)

plakát

Zrození národa (1915) 

Rasistická propaganda zvelebující Ku-klux-klan i přes vynikající technickou stránku a inovace ve filmu nezaslouží víc než jednu hvězdu... Tři a čtvrt hodiny dlouhá, němá podívaná je hodně náročná a fakt smekám před tim, kdo to dokáže dát na jeden zátah a udržet pozornost...

plakát

Rychle a zběsile 8 (2017) 

Strašná tupost s fakt povedenou vězeňskou bitkou... Jinak mi příjde, že kdo v týhle sérii umře se zase rychle objeví, bohužel pro Walkera to vyšlo nějak naopak...

plakát

Saló aneb 120 dnů sodomy (1975) 

Víc než ten film se mi líbí, když si někdo natočí něco podle sebe a absolutně sere na okolí... Celkově je to prasárna a úchylárna, která v člověku pořád dokáže vyvolat slušný emoce a najít tam podobnost se společností není vůbec těžky... Co mě trochu mrzí je velká část filmu a spousta příběhů o hovně, když je tolik jiných úchylek, kterými se to dalo zpestřit.

plakát

Paříž 15:17 (2018) 

Tenhle film je v podstatě můj životní sen... Ze dne na den se stát hrdinou a pak počkat na velikána filmu jako je Clint Eastwood, až příjde ke mně domů a natočí o mě životopisnej film ve kterym budu hrát =)

plakát

Lajna - Série 2 (2019) (série) 

Ta druhá sérka je o poznání horší... Taková přiblbější... Nahoru to chvílema tahaj skvělý herecký výkony Václava Neužila mladšího a ke konci seriálu i výborný výstupy Tomáše Dastlíka.

plakát

Sibiřská škola (2013) 

Sibiřská škola. Film o Sibiřských Kurtech žijících v Moldavsku, natočený Italama v Litvě a hraný anglicky mluvícími herci s rádoby ruským přízvukem... A tak je to dneska se všim.