Reklama

Reklama

Poslouchej

(festivalový název)
Trailer

Příběh vypráví o mladíkovi Tian-Kuo (Eddie Peng), který pomáhal svým rodičům v restauraci tím, že roznášel obědy. Jednou musel přinést plavcům jídlo do bazénu. Tam se seznámil s dvěma hluchoněmými sestrami, které se spolu dorozumívaly znakovou řečí. Jelikož tímto jazykem vládne také, dal se s nimi do řeči a brzy s jednou z nich začal chodit. Trávili spolu spoustu času a Yang-yang si začala všímat, že se postupně vzdaluje od své sestry a proto se rozhodla vášnivý vztah s Tian-Kuoem ukončit. (NGP)

(více)

Recenze (22)

Mojemenoje 

všechny recenze uživatele

Ono zase az tak azijsku kinematografiu nemusim. Filmy tocia bud ukrutne krute, alebo hrejive. Toto je ten lepsi pripad. Nijak zvlast profesionalne dielko, ktore ale nenudi. A necha prijemny dojazd po dopozerani. Nieco mi tam ale nesedi... ziadne francuzaky a suloz do piatich minut, hmm, tento pribeh je akosi "pozadu" oproti fimu europskemu. Alebo to tak vlastne ma byt? ()

Vardara 

všechny recenze uživatele

Musím uznat, že mi strašně vadilo šustění dlaní, když mluvili znakovou řečí (ze šustění mám husí kůži) a mám pocit, že roztomilý Peng, často dost přehrával (je to prostě Janek), akční role mu jdou líp. Libily se mi dialogy mezi rodiči Tian-kua a ta scéna, kdy z přemíry představivost začne Pengovi téct krev z nosu, mě taky dostala. Bylo to sladké, někdy až moc, ale i tak dám čtyři, i když slabší, hvězdičky, a to hlavně za ten nečekaný konec (ten mě pobavil). ()

Reklama

Reklama