Reklama

Reklama

Foo Fighters - Greatest Hits

(hudební videoklip)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Kompilácia videí skupiny Foo Fighters 1."I'll Stick Around" 2."Big Me" 3."Monkey Wrench" 4."Everlong" 5."My Hero" 6."Walking After You" 7."Learn to Fly" 8."Next Year" 9."All My Life" 10."Times Like These" (Acoustic version) 11."Low" 12."Best of You" 13."DOA" 14."Resolve" 15."The Pretender" 16."Long Road to Ruin" 17."Wheels" 18."Everlong" (Live - "Everywhere but Home" DVD) 19."Breakout" (Live z Hyde Park) 20."Skin and Bones" (Live v Hollywoode - "Skin and Bones" DVD) 21."All My Life" ( "Live from Wembley Stadium" DVD) 22."No Way Back" (bonus video) (Flipper)

(více)

Recenze (6)

Noviik 

všechny recenze uživatele

Dave Grohl se nechal slyšet, že je tímto konec s Foo Fighters minimálně na 10-20 let. Je rok poté, co toto oznámil a již pracuje spolu s ostatními členy FF na nové desce... ()

bartias 

všechny recenze uživatele

Kompilace klipů k největším hitům skombinovaným s ukázkami z live vystoupení dokazuje, že Foo Fighters si vždycky dávají záležet. Videa mají kvalitu filmu (třeba takové Everlong režíroval Michael Gondry) a jsou plná typického humoru členů kapely v čele s Davem Grohlem, naživo je to dobře rozjetá show. Prostě paráda. ()

nevermore 

všechny recenze uživatele

A tady bych se vůbec nebál hodnocení 100% přesto, že Foo Fighters nepatří k mým Top kapelám. Sotva od nich znám 3/4 songů. Ale ta energie, která z jejich hudby sálá a prvotřídní humor z hudebních videí, jak je patrné na tomto DVD, z nich dělá živoucí legendu. Dave Grohl je multiprofík. Everlong, Skin and Bones. ()

V.Silver 

všechny recenze uživatele

Ach, Bože, děkuji ti za Foo Fighters. Konečně totiž vydali svoje best of, jehož hlavní předností je samozřejmě kompletní sumář všech jejich naprosto geniálních videoklipů, které jsou navíc jinými cestami (např. přes YouTube atd.) dost těžko sehnatelné a místy i velice raritní počiny (např. "Low" s Jackem Blackem). I pokud nejste skalní fanouškové Foo Fighters, těžko si dovedu představit, že by toto CD/DVD někoho nepotěšilo svým obsahem. 100% ()

Reklama

Reklama