Reklama

Reklama

Vizita

(pořad)
všechny plakáty

VOD (1)

Obsahy(1)

Máme zlatou medaili v léčbě akutního infarktu. Hrdiny tohoto zápasu však nikdo neoslavuje. Systém záchrany dětí s vrozenou srdeční vadou převzaly od motolské nemocnice jiné vyspělé země a říkají mu Bohemia care. Lékaři okresní nemocnice umějí rozpoznat smrtelnou plicní hypertenzi lépe než jejich kolegové v Londýně a my to považujeme za samozřejmost. A takových případů by se dalo najít ještě několik. Česká medicína na tom není vůbec tak špatně, jak si většina z nás myslí, a pořad Vizita se nám to snaží dokázat. „Řada pacientů, které vidíte ve Vizitě, si uvědomovala, že třeba ten jejich příběh může pomoci zachránit stovky, možná tisíce životů,“ konstatuje profesor Richard Češka, odborný garant Vizity. (TOMABENA)

(více)

Diskuze

TOMABENA

TOMABENA (hodnocení, recenze)

Tento příběh není podle skutečné události. Tento příběh je skutečný. To mluví samo o sobě. Nečekají vás uplakané osudy se spoustou deprese, ale příběhy plné naděje a neobyčejně obyčejných zázraků medicíny. Dokumentární štáby Vizity sledovaly během unikátního projektu někdy i celý rok životy pacientů. Byly s nimi ve chvílích, kdy se dozvídali zprávu o své nemoci, kdy se s ní vyrovnávali a také kdy se museli rozhodnout, jaké řešení od lékařů přijmou.

L-V

L-V (hodnocení, recenze)

Náhodou, čekal jsem to horší! :) Na obdobné pořady třeba od BBC (před časem běžel jeden takový na dvojce, na název si teď nevzpomínám) to samozřejmě nemá ani omylem, ale snaha se zrovny u Novy cení... ;)

alanwilder

alanwilder (hodnocení, recenze)

Tak se to televizi Nova přeci jen povedlo. Natočit podbízivý pořad o českých lékařích, kteří si právem zaslouží náš obdiv. Proč to sakra točí amatéři, je mi záhadou!

Reklama

Reklama