Reklama

Reklama

Simonova kočka

(seriál)
  • Velká Británie Simon's Cat
Velká Británie, (2008–2023), 4 h 43 min (Minutáž: 1–10 min)

Epizody(125)

Seriál "Simonova kočka" vykresluje a zveličuje legrační vztah mezi mužem a jeho kočkou. Každodenní eskapády tohoto rozkošného domácího mazlíčka, který se neustále domáhá dalšího jídla, a jeho podrážděného, ale zbožňujícího majitele, ožívají v okouzlujícím a velice vtipném animovaném seriálu z dílny Simona Tofielda. (HBO Europe)

Recenze (107)

boombang 

všechny recenze uživatele

Paráda. Nejlepší je zatím díl Double Trouble. A nedá mi to, musím zde uvést dva anonymní citáty, které jsem si před časem opsal z jinak nepříliš zajímavé knihy, jejíž název jsem zapomněl: 1) "Kočka je vždycky na špatné straně dveří," 2) "Psi mají majitele. Kočky mají služebnictvo." V kontextu tohoto seriálu to sedí absolutně dokonale. ()

mysiouxsie 

všechny recenze uživatele

Simonovy kočičí minifilmy jsou jednoduše perfektní. Genialitu těchto snímků může skutečně ocenit jedině člověk, který s kočkou někdy dlouhodobě sdílel svůj prostor. Každá animovaná sekunda zde je totiž absolutní pravda a pod to se i podepíšu:D Takhle věrně dokáže zachytit realitu opravdu velice vnímavý a empatický výtvarník. ()

Reklama

Phobia 

všechny recenze uživatele

Většina těchhle animovaných filmečků se drží v nadprůměru, ale epizodka o spaní "Cat-man-do" je na 5* - ta je podle skutečné události, znám to na vlastní kůži a své sedmiměsíční kokoťátko v době spánku (pokusů o spánek) upřímně nenávidím. Co jsem tu malou bílou bestii přijala pod střechu, neznám onen dříve běžný sladký stav - spát od večera až do rána. 75% Odkaz: http://www.simonscat.com/films.html ()

Ukubumbahoo 

všechny recenze uživatele

Naprosto unikátní. Kočky nemám v oblibě, ale stejně jakou u komixů Garfielda, tak i u Simonovi kočky musím udělat vyjímku a otočit svůj názor na kočky o 180 stupňů. Kočka je neuvěřitelně vychcaná a způsobuje záchvaty smíchu přecházejícího až do pláče. Některé díly jsou slabší, ale na tom přece nesejde, celek je vynikající a animace je táké velice příjemná. Možné shlédnout na Youtube http://www.youtube.com/watch?v=w0ffwDYo00Q ()

Igy007 

všechny recenze uživatele

Pro mě drsný kulťák. Dravá šelma-krutý pán versus člověk-týraný sluha. Jsem moc ráda, že Simon našel před lety odvahu toto téma otevřít. Všude totiž vidíme různé organizace na ochranu koček, ale nás - nedoceněných oddaných otvíráků, čističů, česačů, hladičů a vyhřívaných pohovek se nezastane nikdo. V Simon's cat je utrpení kočičího sluhy vykresleno skvěle, jako ze života. Kdybych budu bývala plánovala se sem ještě vrátit, bývala bych budu chtěla v dalším životě být v jedna z mých koček. Nebo Simonových. Musím končit, přicházejí moji páni. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (1)

  • Poslední seriál, který odvysílala česká verze placené stanice Megamax. (Vitox)

Reklama

Reklama