Reklama

Reklama

Skřet v tísni

(studentský film)
všechny plakáty
Krátkometrážní
Česko, 2010, 4 min

Režie:

Tomáš Hůsek

Hrají:

Tomáš Hůsek

Obsahy(1)

Amatérský snímek, který se zúčastnil soutěže Palace Kamera. Téma bylo "Pán prstenů naruby". Snímek se umístil na druhém místě a pojednává o tom, jak důležití jsou skřeti pro lidstvo, které již po staletí žije z výdobytků jejich civilizace. (zdeny99)

Recenze (5)

heyda 

všechny recenze uživatele

Je pravda, že většinu emocí v tomto minisnímku vyvolává úžasná orchestrální hudba. Ale i tak jde o opravdu zajímavý studentský pokus, který nabízí kromě nejrůznějších pocitů i mnoho asociací k dnešnímu běžnému životu. Po čtvrtém dobrovolném zhlédnutí mi to nedá a dám maximum. Opravdu snímek s duší! ()

pytlik... 

všechny recenze uživatele

Lidi by měli jít do sebe a vymyslet pro naši civilizaci jiný pohon, protože s tímhle jsme to daleko nedotáhli, že. Na druhou stranu, skřeti by se taky mohli trochu zastydět a podávat lepší výkony, když už mají takhle důležitou roli. ()

TomasKotlant 

všechny recenze uživatele

Originální, zajímavé, výborně zvolená hudba. Místy nejsou dotaženy detaily lokací, logo "nadace" mohlo být lepší, nehercům není ideálně rozumět. Trochu tomu chybí hlubší pointa, nicméně na této stopáži to funguje docela dobře. Masky na studentský film povedené. *** Ve zkratce: Zachraňme ohrožené skřety. ()

FILMOVKA odpad!

všechny recenze uživatele

První jsem měl dojem, že jde o "film", potom o "reportáž", potom "dokument" a nakonec "náborovou kampaň", do nějaké sekty. Každopádně k filmařskému řemeslu to má daleko. Palace Kamera asi nebude zrovna slušná soutěž pro amatérské filmaře. Ale když vidím, jak prapodivně na tom je i Český videosalon, tak mě už nic neudivuje. Zhlédnuto zde: https://www.youtube.com/watch?v=UeX7dQdrVuI ()

Reklama

Reklama