Reklama

Reklama

Farmář hledá ženu SK

(pořad)
  • Slovensko Farmár hľadá ženu
Reality-TV / Soutěžní
Slovensko, 2010

Režie:

Rado Štefanov

Účinkují:

Aneta Parišková (moderátor)

Podaří se osamělým slovenským farmářům prostřednictvím další řady oblíbené a ve slovenském vydání i peprnější seznamovací show najít životní partnerku? Vyberou si mezi různě starými protějšky tu pravou? Uvidíte ve slovenské reality show. (TV Prima)

Recenze (215)

plechulka odpad!

všechny recenze uživatele

Mé dcery - SŠ a VŠ studentky - tohle "sjížděly" na internetu (a jak jsem pochopila, tak i dost jejich přátel) a tak dlouho mi o tom vyprávěly, že jsem ty postavičky zatoužila vidět. Shlédla jsem předposlední a poslední díl a veškerý můj - na začátku bezbřehý - údiv nad většinou účinkujících, že toto předvádějí dobrovolně, přebil smutek nad ubohým Marianem (ti, co viděli, vědí). ()

klobasa 

všechny recenze uživatele

Sunu tam 5* po shlédnutí 1 dílu 18.10.2012 a několika videí na JOJ archiv.Jako čuměl jsem na to s otevřenou hubou.Neuvěřitelné! Tv Prima se svou show se muže jít zahrabat 10m pod zem.Tady se jde fakt na krev. Ve srovnání s českou reality o několik levelů jinde!. Ten ironicky komentátor jasně za 5*.Nemám slov!Jasně vystihující komentář Smok.:-) ()

Reklama

Gardenboy odpad!

všechny recenze uživatele

Sorry ale tu je potrebné sa vážne zamyslieť pre koho sú tieto "skvosty" natáčané a vysielané. Úroveň naznačuje, že televízia sa snaží osloviť všeobecne nižšie postavené skupiny obyvateľov (inteligenciou). Samozrejme je, že komerčná televízia bude vysielať také programy, ktoré ľudia budú sledovať, kvalita je až na druhej kolaji. A tu platí pre hlúpych ľudí adekvátne hlúpe a plytké relácie. Desí ma však ich pomerne veľký komerčný úspech, ktorý naznačuje, že táto cieľová skupina je pravdepodobne mainstreamom. Sme takí akých nás chcú mať. Sprostí, hlúpi, blbí, plytkí. A relácie typu Farmár hľadá ženu sú našim presným zrkadlom. Nemôžem dať ani len jednu hviezdu. Ajnapriek tomu, že som sa pár krát z chuti zasmial na hláškach, celková stupidita relácie ma vyslovene uráža! ()

anderson odpad!

všechny recenze uživatele

Kedysi za "totáča" sa tzv. írečité a prostoduché figúrky ponevierali po lokáloch IV. cenovej skupiny a svojimi pestvami bavili ich návštevníkov. Dnes im naše (vraj)najsledovanejšie médiá venujú čo najširší vysielací priestor aby "pobavili a skultúrnili" aj ešte imbecilitou nezasiahnutých jedincov. Nie, nemyslím si, že ľudstvo čaká nejaká IDIOCRACY, skôr mám pocit, že nás postupne ovláda globálna plazivá apokalypsa morálneho a hodnotového rozkladu. Čo si povieme tak o 10 rokov ? Bude sa nám azda cnieť po Mojsejovcoch ? (20.12.2010) ()

DruidKarel 

všechny recenze uživatele

1014. hodnocení: Tenhle typ pořadu vystřídal už takové množství podob, že už to nemůže nikoho překvapit. Jen se pak divíte, co se zase v televizi ukáže za individua a vy se tím bavíte. Přesně o tomhle je televizní zábava, ale musí to být vkusný. Ne ujetý a je zase upnutý. 1* je maximem, který můžu dát. 1* ()

Galerie (22)

Zajímavosti (1)

  • Každý účastník podpísal zmluvu, v ktorej sa televízia JOJ zaviazala zaplatiť 1000 eur po ukončení natáčania, pričom 300 eur dostali hneď na ruku. (Greenpeacak)

Reklama

Reklama