Reklama

Reklama

Sabaton - Live At Wacken

(koncert)
Hudební / Dokumentární
Švédsko / Německo, 2008, 62 min

Obsahy(1)

TRACKLIST:
01. Sun Tzu Says
02. Ghost Division
03. Panzer Battalion
04. Rise Of Evil
05. Into The Fire
06. Cliffs Of Gallipoli
07. Attero Dominatus
08. 40:1 Play Video
09. Panzerkampf
10. Light In The Black
11. Primo Victoria
12. Metal Machine

Bonus:
01. Attero Dominatus (Music Video)
02. Metal Crue (Music Video)
03. Cliffs Of Gallipoli (Music Video)
04. 40:1 (Music Video) (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (8)

Bukec.T 

všechny recenze uživatele

Sabaton sem měl možnost vidět 2x naživo ale toto DVD sem neviděl. Jejich energetická show mě vždycky dostane navíc ted na posledním Metalfestu přidali i pyroshow a to byl potom nářez! Až se zas objeví tak vůbec nebudu váhat a pojedu na ně zase! Jo a taky když sem na nich byl ve Zlíně na tak sem měl tu čest Brodénovi ( zpěv ) podat židlu. :D ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Moja najobľúbenejšia skupina. Som veľký fanda tejto švédskej metalovej kapely a mám všetky ich albumy. Nie, nie napálené....Originály, kúpou ktorých im vyjadrujem vďaku i podporu. Samotný koncert môžem z pohľadu odohratých skladieb hodnotiť iba plným počtom. Horšie na tom je tá festivalová atmosféra, snímaná jednou, maximálne dvoma kamerami, ktorá po 10 minútach začína byť jednotvárna a nemá šancu koncert vygradovať. Narozdiel od DruidKarela si myslím, že J. Brodén nešiel s hlasom nadoraz a bolo cítiť rezervy. Samozrejme, že naživo je to niečo iné. Skutočný koncert , tak ako si ho predstavujem- zvukovo nabitý a hlavne snímaný a prestrihávaný viacerými kamerami už konečne vyšiel, aj keď som ho zatiaľ nevidel. Samotný koncert skôr za štyri, ale piesne a Sabaton celkovo, to sa nedá inak ako plný počet. Primo Victoria!!! 100%. ()

Reklama

DruidKarel 

všechny recenze uživatele

916. hodnocený film: Poslední dobou mě tenhle švédskej metal baví moc a je toho i důkazem to, že krom všech CD, jsem musel sáhnout i po jejich záznamu z koncertu ve Wacken. Skvělá práce s publikem, výborný hlas zpěváka naživo a téměř k nerozeznání od studiových nahrávek. Takhle má vypadat muzika, kde se zpěvákům neupravujou hlasy. Navíc mají perfektní vydeoklipy a to se cení. 5* a není co vytknout. Jen to, že bych si přál být někdy taky na jejich koncertu. 5* ()

michael2684 

všechny recenze uživatele

K tomuto záznamu jsem se dostal ještě v době, kdy jsem byl poměrně neznalý jejich tvorby, a proto pro mě byl tento koncert fantastickým průvodcem do světa jejich chytlavého a epického metalu. Je skutečně radost pohledět na všech 6 hrdinů, hlavně na sympatického Joakima v čele, který lítá po podiu jako utržený ze řetězu a prostor mezi jednotlivými skladbami prokládá veselými průpovídkami . Skupina si to opravdu užívá po celou dobu jejich vystoupení a díky tomu si to užívají i všichni fanoušci. V závěrečné dvojskladbě ze sebe hoši ze švédska vydají tolik pozitivní energie, až se to zdá neuvěřitelné. Tento koncert si pouštím pokaždé velice rád, protože je dokonalou ukázkou toho, proč jsou Sabatoni dnes tak slavní. Jednoduše protože si to prostě zaslouží :-) ()

Thomassi 

všechny recenze uživatele

Sabaton je jedna z mých nejoblíbenějších a možná nejoblíbenější skupina vůbec. Live at Wacken je už starší záznam koncertu, který ale nebyl vydán na dvd, ale pořád velice působivý. Doufám, že se dočkáme někdy v blízké budoucnosti plnohodnotného dvd s jejich koncertem. Jak zde už psal kolega Beckett51, pro fanoušky není jiná možnost než plný počet. Byl jsem na jejich koncertě v rámci World War Tour ve Zlíně a mohu říct, že na lepším koncertě jsem asi nebyl. Na živo jsou Sabaton nehorázně energičtí a rozhodně, až budou znovu u nás, nebudu váhat. ()

Galerie (1)

Zajímavosti (1)

  • Poslední píseň „Metal Machine“ smíchal zpěvák Joachim Brodén s písní „Metal Crue“. (Beckett51)

Reklama

Reklama