Reklama

Reklama

Zbraně 2.světové války

(seriál)
  • Velká Británie Weapons of WW II.
Velká Británie, 2002, 5x47 min

Obsahy(1)

Pětidílný dokumentární cyklus BBC připomíná nejznámější zbraně, které byly na různých stranách konfliktu používány ve 2. světové válce. Na zemi, ve vzduchu, na vodě i pod ní. Autoři použili množství pečlivě vybraného archivního filmového materiálu, vyprávění můžů, jež tyto zbraně používali, a místy i počítačovou animaci. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

otík 

všechny recenze uživatele

Poutavou a moderní formou ukazuje tento dokument zbraně, se kterými se bojovalo ve II. světové válce, přibližuje jejich vývoj a také jak je to s nimi dnes. Jde o zcela ukázkový a na tradičních základech včetně dabingu natočený dokument, který se nejvíce hodí do dějepisných hodin základních škol a pro fandy válečných zbraní a strojů. Poutavé i naučné, co chtít víc? 1. díl - Tanky a kulomety, 2. díl - Stíhací a těžké bombardéry, 3. díl - Bitevní a letadlové lodě, 4. díl - Kluzáky a rakety, 5. díl - Miniponorky a rychlé čluny ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

5 dielny dokument, ktorý zhrnie všetko podstatne v jednotlivých dieloch - 1. diel - Tanky a guľomety, 2. diel - Stíhacie a ťažké bombardéry, 3. diel - Bojové a lietadlové lode, 4. diel - Klzáky a rakety, 5. diel - Miniponorky a rýchle člny. Pre niekoho, kto ma už niečo napozerané, to nebude nič nové, no aj tak sa tu našli diely, zbrane a fakty, o ktorých som nevedel. 80% - 4* ()

Reklama

Galerie (13)

Reklama

Reklama