Reklama

Reklama

Zajistit a nabít s R. Lee Ermeyem

(seriál)
  • USA Lock 'N Load with R. Lee Ermey
USA, 2009, 9 h 32 min (Minutáž: 44 min)

Režie:

French Horwitz

Kamera:

Andrew Parke

Hrají:

R. Lee Ermey (průvodce), Anthony De Longis
(další profese)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Televízny seriál, v ktorom chlapi skúšajú historické aj moderné zbrane. Testujú ich palebnú silu a funkčnosť pri rôznych pokusoch. (Marek1991)

Recenze (8)

OwlOfThebes 

všechny recenze uživatele

Zábavný dokument o zbraních, napěchovaný stoprocentním jižanstvím a americkým patriotismem v podání R. Lee "Gunnyho" Ermeyho. Trochu zamrzí téměř úplné ignorování zbraní východního bloku, zejména v třetím díle o tancích . Naštěstí v pozdějších epizodách aspoň na Kalašnikova a pár dalších kousků došlo. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Milý uživateli einoreane... Co ti k Tvému komentáři říct? Když máš rád pořady o vaření, tak koukej na toho svého Jamieho, seriál PanMáma a Policii Hamburk... Není třeba urážet ostatní, kterým se tento formát líbí. Já také jen proto že koukáš na pořady o vaření Tě nebudu urážet tím, že máš v hlavě prejt, tak jak to děláš ty zde.. -----... Tak to byl jen malý vzkaz k jednomu uživateli, který jak se zdá zbloudil k formátu, kde místo dušení baklažánu střílí a jezdí s tankem... No ať si mám v hlavě zelené řešeto, mně se tenhle seroš líbí. Lidstvo už je holt takové, že si prakticky neustále jde po krku. Historie je plná válek a války jsou plné zbraní. Koho zajímá historie, většinou jej zajímají i zbraně. A jsou i tací, kterým se líbí už jen i ty tvary všech těch devítek 1911, tanků, APC atd... Ermey je skvělým průvodcem a neumím si představit lepšího ,,dědečka, který nikdy nedospěl'' (jen bych nechtěl bojovat s jeho starou) které se bojí on sám ! .-)) Místy je to mírně nepřesné, ale zase je to děláno s nadsázkou a humorem. A mimochodem, hádejte kdo byl ten drsnej serža ve výcvikovém táboře v Kubrickově famózní Full metal jacket? Ano.. správně.. R. Lee. Ermey ! Za mně je to jednoznačně na 4 zásobníky ! * * * * ()

Reklama

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Dokument o fungovaní zbraní. Tie, ktoré tu sú prezentované sú spracované dosť dobre, chýbajú mi tu však mnohé, toto sú len základné. Tá zanietenosť je niekedy až k smiechu, ale vidno, že sa tú tému snažia odľahčiť. Celkom fajn program, jeden z tých fakt dobrých, z ktorého si niečo aj odnesiete, či sa o danú problematiku zaujímate alebo nie. ()

Pochtli 

všechny recenze uživatele

Zajímavý dokument pro milovníky zbraní, kde se popisuje vývoj zbraní od historie po současnost a jejich účinky na cíl (většinou nebohé bezbranné melouny, flašky s vodou apod.). Celkem je 13 dílů po cca 45 minutách (1. děla, 2. kulomety I., 3. tanky, 4. pistole, 5. helikoptéry, 6. obrněná vozidla, 7. brokovnice, 8. rakety a spol., 9. luk, kuše, kopí, meč, 10-11. pušky, 12. kulomety II., 13. likvidace opevnění). Průvodce dokumentem je huhňající "drsňák" s nábojema v uších místo ucpávek:oD ()

HectorHagman 

všechny recenze uživatele

Zajímavý seriál spíše pro ne uplně do zbraní zainteresované lidi který hodně nadržuje americké zbrojní produkci a často je v detailech nepřesný.......ovšem je naprosto zábavně podaný a odlehčený Ermey je frajer:-) P.S.: Rád bych se zeptal kokůtků jako einorean proč když nemáš rád zbraně tak se díváš na seriál o nich?jen proto abys mohl nasolit odpad?a vyděls to vůbec nebo sis jen přečetl o čem to je a odsoudil?to dokazuje jakej ses ubožák. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama