Reklama

Reklama

Třetí host

(seriál)
všechny plakáty
Itálie / Švýcarsko, 1976, 4x55 min

Recenze (7)

hampsterrk 

všechny recenze uživatele

tento seriál jsem viděl při premiéře v roce 1983 na prvním programu české televize jako žák třetí třídy ZŠ.Jak zde uvedl CLAR rovněž si pamatuji úvodní píseň. Pokud jde o děj jednalo se o krádež nějakého šperku, který byl sestaven z několika dílů. Nejvíc si pamatuji sympatické a tvrdého detektiva a samozřejmě i to že jsme se nemohli dočkat na pokračováni a jako kluci jsme si na toho detektiva hráli. Nevím jak bych hodnotil seriál dnes ale v té době to byla špica. Škoda že dnes ČT a i ostatní TV uvádějí seriály na které si za měsíc nevzpomenete a klasiku, kterou si matně pamatuji skoro 20 let , nechají ležet někde v archivu stejně tak jako ostatní seriály z té doby jako například Setina sekundy, Rally, Formule a další:-(( ()

anderson

všechny recenze uživatele

SLOVENSKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: ČST 2 (slovenský okruh) = 10.9.1985, réžia českého znenia = (ČST Praha) (16.9.2010) ()

Brenda.Ch 

všechny recenze uživatele

Byla jsem ještě děcko a tento seriál byl pro mě bomba. Pak jsem si hrávala na Lorenzu Varziovou, chodila jsem panu Redelovi pro léky a občas jsem po cestě potkala Renata. :-) Tento seriál a ještě seriál Pohled do zrcadla bych chtěla mít na DVD ! ()

micud 

všechny recenze uživatele

Pamatuju si na ten úvod, jak k někomu do domu skočil nějaký lupič v masce, ano, tehdy to byl oblíbený seriál, ráda bych se na něj znovu podívala, ale mám obavy, že už by to s odstupem času ztratilo půvab. ()

mdf 

všechny recenze uživatele

Konečně jsem ho po 37 letech zase viděl,i když jenom v italštině.Jako pro 14-letého kluka to byla pecka,ve škole jsme hádali kdo a co,ale ted s odstupem času,už mi to takové samozřejmě nepřipadalo.Takže ho mám konečně odškrtnutý. ()

Clar

všechny recenze uživatele

Hodnotit nebudu protože si pamatuju akorát hrozně vlezlou, hvízdanou titulní píseň. Dodnes mám tu melodii v hlavě. ()

Reklama

Reklama