Reklama

Reklama

Agnostic Front: Live at CBGB

(koncert)
všechny plakáty
Hudební / Dokumentární
USA, 2006, 52 min

Hrají:

Roger Miret

Obsahy(1)

Koncert newyorské hardcore legendy Agnostic Front v čele s Rogerem Miretem v dnes již neexistujícím newyorkském klubu CBGB's. Koncert plný slavných, známých ale i neznámých songů ku příležitosti vydání tehdy nového alba Another Voice (2005). (LabySo69)

Recenze (5)

Slasher 

všechny recenze uživatele

NYHC legendy v CBGB’s 2004, to fanoušky musí chytit za srdce. Miret vypadá jak hovadskej veterán z Vietnamu, za nim píčuje jeho veličenstvo Vinnie Stigma, zpoza bedny se tlemí žiďák Danny ’Ezec’ Diablo, komorní začátek, bordel a rodinnej konec. Skins, punx, hardcore kids, drunks, straight edge people, všechno se to mačká v jednom narvanym vděčnym kotli. Na DVD je navíc super bonus, zvaný Behind The Voice, kde se jednotliví členové popisují navzájem a je to prdel. Let’s go New York! ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

CBGB (Country, BlueGrass and Blues) bol legendárny hudobný klub na Manhattane, v centre New Yorku. Založený bol v roku 1973. Krátko po otvorení sa stal významným miestom, kde sa stretávali ľudia z punkovej scény. V tomto podniku začínali svoju kariéru napríklad aj moji milovaní Ramones. Behom rokov punkáčov vystriedali vyznávači tvrdého NYHC (New York Hard Core). Najvyššou modlou tohto ostrého rockového subžánru bola, je a navždy pre mňa zostane skupina Agnostic Front. Mám veľmi rád ich divokú, drsnú, nekompromisne úprimnú hudbu. Totálne žeriem jedinečný vokálny prejav speváka Rogera Mireta. Nasratý nervák. Gitarista Vinnie Stigma je tiež skvelý. Vlastne celá partia týchto potetovaných týpkov z New Yorku je perfektná. Roky im pribúdajú, ale ešte stále sú v dobrej forme. Koncert z roku 2006 v klube CBGB´s bol poriadna divočina. Total Hard Core! ***** ()

Majoslav11 

všechny recenze uživatele

Krásny plný počet udeľujem najmä pre úžasnú autenticitu koncertu v klube, kde sa písala hudobná história. V podstate veľmi intímne, kontaktné vystúpenie, ale s obrovskou dávkou energie, ktorá vám vybije poistky. Dlhé pohľady do publika na tváre ľudí vám dovolia koncert precítiť. Zaslúžene 5* aj napriek trochu nižšej technickej stránke záznamu, ale to k tomu predsa patrí. New York hardcore! ()

Reklama

Reklama