Reklama

Reklama

Decadent Evil Dead

  • USA Decadent Evil
všechny plakáty

Obsahy(1)

Temná upíří princezna (Debra Mayer) má plán jak se stát nejmocnějším upírem na Zemi a všechny si podmanit. Jenže nepočítá s bývalým milencem Marvinem, kterého za trest za jeho nevěru proměnila v hybridního homunkula, stvoření, mezi člověkem a plazem. Ten se jí chce za prokletí pomstít a její touha po moci mu dá skvělou příležitost jak dosáhnou své pomsty. (topr harley)

(více)

Recenze (2)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Upíriny mám rád a nevadí mi nízky rozpočet, ale ak sú masky na úrovni hororov zo 70. rokov, tak je to už kúsok na zamyslenie. Tá krpatá červená okatá príšerka, ktorú tie ženské držali v klietke, bola fakt najžalostnejšia, vyzerala totiž ako gumová bábika (možno som sa aj s niečím podobným hral, keď som bol malý). Jednu hviezdu za pekné striptérky, ináč to bola hrôza. Ale aspoň ma film rozosmial - svojou úprimnosťou a naivitou. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Co tohle má sakra být? Čekal jsem další neškodnou ale zábavnou blbost. Přeci jenom Band je zkušenej režisér a ví co diváci rádi. Nicméně tohle se mu maximálně nepovedlo. Tohle nemá pořádnej příběh a zábavnost je na nule. Loutky se tu vyskytujou, sice jen jedna a celkem slizká, ale je tu naprosto zbytečná. Prostě slabota a dvojku vidět ani nechci. ()

Reklama

Zajímavosti (1)

  • Celý film byl natočen za pouhých 6 dní. (topr harley)

Reklama

Reklama