Reklama

Reklama

Filmkompas

(pořad)
všechny plakáty
Publicistický
Česko, 2010, 26 min

Obsahy(1)

Nová filmová revue České televize.  Chcete se co nejkratší cestou dostat do cíle na ten správný film?
Vstupte s námi do světa dnešní kinematografie, kde vám zprostředkujeme vlastní názor a ukážeme hodnotný směr pro vaši orientaci v záplavě filmových děl. Filmový magazín České televize nabízí nový formát výběrového průvodce světem současného filmu. Pozveme vás na distribuční premiéry, přinese profilové rozhovory s významnými tvůrci, a to i na nejzajímavějších mezinárodních a tuzemských festivalech, zmapujeme dění ve světě, ale také na domácí scéně. Chybět nebudou ani portréty slavných osobností kina, upozornění na nové filmové trendy, objevy výrazných nových tvůrčích talentů a další pozoruhodné tipy. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

igi B. 

všechny recenze uživatele

Blablablablabla... A že to nepojmenovali raději jako "FILMKOMPASSÉ" . . . Proč vznikl prosím další zbytečný nový pořad o ničem? Krom tedy toho, že se tu plácá a blábolí a poplácává po ramenou a stejně - jak tak nějak jeho bankorodí Hřebejk uhodil na hlavičku - stejně se tady žádnej pořádnej film už nenatočí... . . . Erupce došly, sopky už jen soplí, že... No, tak aspoň že ti Úmělci (pardon - celebřitě) naši nechcípají hlady, že... °-/.. - - - P.S. Jo, už jsem si vlastně sám odpověděl na tu položenou otázku. Prostě je to jen další českotelevizácký vejvar z odvaru... - - - - - (Poprvé viděno 8.1.2011 na ČT2, hodnocení a komentář prvního dílu zde jako první - 8.1.2011) ()

Katullka 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejpodivnějších magazínů. Podezřele se to snaží hrát na strunu Filmbox, ale stále je to přiškrcené FIlm 2010. Zatím pěkná nuda, nu dáme šanci i druhému dílu. ()

bari68 

všechny recenze uživatele

Aj cez menšie publicistické klišé a určitú hraničnosť a úzkoprsosť je to pre milovníkov filmu, ako aj mňa, povinné čítanie. ()

Reklama

Reklama