Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Krátkometrážní
  • Komedie
  • Horor
  • Krimi

Recenze (3 106)

plakát

MaXXXine (2024) 

Závěr trilogie se nepovedl, jedná se o nejslabší díl a zbytečný mišmaš. Dobové kulisy má West zmáknuté, potěší Bacon a soundtrack, Goth je stabilně výborná, ale příběh vás bavit nebude. Cinemax Bratislava 7/2024.

plakát

Souboj cti (1996) 

Souboj cti vcházel do kin na začátku mojí puberty a v té době jsem JCVDho zbožňoval. Jediný film, ve kterém jsem viděl naživo tradiční japonské divadlo s masky hannya. Poslední zhlédnutí 7/2024.

plakát

Pernicious (2015) 

Thajská mystika je zajímavá, ale zpracování snímku příliš amatérské.

plakát

Sexbomba od vedle (2004) 

Slabá teen komedie ze střední, která ničím nepřekvapí. Potěší samotná role Hirsche, ve které už slibně formoval svůj herecký styl.

plakát

Účastníci zájezdu (2006) 

Dnes již kultovní Vejdělkova komedie skýtá s odstupem času i mnoho poetiky. Dvojice řidičů je výborná, dost pobaví i Pechlát. A musím vzpomenout i na závěrečnou Krausovu píseň, kterou mám se snímkem silně spojenou. Poslední zhlédnutí 6/2024.

plakát

Česko na grilu (2024) (pořad) 

Dokoukal jsem všechny díly - za mě slušná reality show, na kterou se dobře dívá a milovníci grilování se mohou přiučit. Koncept může kulhat, Zástěra je svým milým způsobem chvílemi trapný, ale mám pro něho pochopení, mám to totiž stejně a je mi to absolutně jedno. Dvojice Pohlreich-Svatek není špatná a Pagáčová nic nepokazí. Takže slušný průměr, nikoho tento pořad určitě neurazí.

plakát

Tátova volha (2018) 

Vejdělkova poetika zde chvílemi hraničí s trapným patosem a přes dobré herecké obsazení snímek nenabízí chuť na reprízu. Nejlepší scénu zajistil Bolek při sběru jablek.

plakát

Možná přijde i kouzelník (1982) (pořad) 

Na svou dobu nepřekonatelná zábava, žádný podobný formát již neexistuje. Scénky Kaisera a Lábuse jsou nesmrtelné, svým vtipem překvapí i Jiří Korn.

plakát

Čistá duše (2001) 

Příběh Johna Nashe je úžasný a tragický zároveň. Paranoidní vývoj geniální mysli je koncertem hereckých výkonů Crowea a Connelly. Dnes již kultovní snímek, který mě nikdy neomrzí. Poslední zhlédnutí 5/2024.

plakát

Dědictví aneb Kurvahošigutntág (1992) 

Dobová reklama na Brno se svými předními herci a satira porevolučního zbohatlictví. Autentické, tak jak to umí pouze Chytilová. Jako bonus Gott na ulici a Peková za pultem. Poslední zhlédnutí 5/2024.