Reklama

Reklama

Utajované války Ruska

(seriál)
  • Velká Británie Russia's Secret Wars
všechny plakáty
Velká Británie, 2000

Studená válka proti sobě postavila dvě nejmocnější říše poválečné éry. Hrálo se o mocenské rozvrstvení vlivu po celém světě a jak Sovětský svaz, tak Spojené státy byly připraveny hrát s nejvyššími kartami, které měly k dispozici – s jaderným arsenálem. Dalo se této situaci předejít? Těžko říct, Sovětský svaz totiž po globální moci a šíření myšlenek komunismu po světě prahnul už mnohem dřív. Své tajné války vedl po celou dobu existence rudého impéria. Komunismus měl být šířen perem i mečem... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

To spracovanie je málo pútavé, málo atraktívne, ako by ste čítali nejakú literatúru faktu, ale s priveľa faktami a mála toho šťavnatého príbehu okolo. Aj preto je to určené pokročilejším záujemcom o históriu, začiatočník bude tápať a nemať ani šajnu o čom točia. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

O tomto období historie už něco vím, zaujali mě vyprávějící pamětníci staříci svraštělí psychopati. ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Videný prvý diel - Vietnam. Seriál je zameraný na archivne zábery, v ktorých sa ale deje podstatné iba málo. Dalej sú tu rozhovory samotných aktérov a všetko je to doplnené už známymi faktami. V podstate nič prevratné, a ani viacej zaujímavé. Spracovanie je trochu strohé. 60% ()

Reklama

Reklama